UNBOXING & REVIEW – Fitbit Ionic și Fitbit Flyer

Acestea sunt Fitbit Ionic și Flyer, cele mai noi gadget-uri de purtat de către cei mai puțin sportivi și desigur și de cei care aleargă chiar și 30 de kilometri pe zi.

În materie de gadget-uri purtabile cu senzori, ceasuri sau brățări laolaltă, se pare că anul acesta ele devin mult mai rezistente la apă, mai conectate și mai deștepte. Atât Apple cât și Samsung și acum și Fitbit au scos pe piață în ultimele săptămâni gadget-uri cu care nu îți mai e rușine nici la birou, și fac față și la o scufundare la 50 de metri adâncime. Iar asta este bine.

Fitbit Ionic este un smartwatch, subțire, ușor de uiți că îl ai pe încheietură, al cărui atu principal este acela că îți monitorizează constant pulsul și nivelul oxigenului din sânge. Doar așa îți poți da seama de cum se comportă corpul tău atunci când stai pe scaun cu orele sau în timpul unui antrenament intens de forță. În plus, îți și arată pe ecran cum se fac mișcările corecte la diferite activități sportive, în cazul în care ești deja începător. Și poți asculta muzică pe el, are și GPS ca să salveze traseul parcurs în alergare și chiar și NFC pentru plăți. Care desigur nu sunt disponibile la noi în țară. Încă!

Fitbit Flyer este noua pereche de căști pe Bluetooth ce vine cu un set complet de trei tipuri de capișoane de urechi, posibilitatea de a fi conectate la două dispozitive simultan și ține minte până la 8 gadget-uri pentru o împerechere mai rapidă. În plus, sunt rezistente la transpirație și la stropi, se încarcă în 15 minute cât pentru o audiție de o oră și rezistă în total până la 6 ore de muzică.

Ultimele articole

Articole recomandate

14 Comments

 1. Mă gîndesc că ştii că noi, utilizatorii de Vector, îi cam urîm pe cei de la fitbit. Au omorît, sau mai bine zis, au canibalizat urît, dar urît de tot, tot ceea ce însemna Vector.
  Iar în ceea ce priveşte personalizarea feţei ceasului – c’mon. Nici nu se compară cu simplitatea softului de personalizare al Vectorului.

 2. Salut, ai facut prezentarea la niste cabluri usb-micro usb pt telefoane.

  Ai vreunu de vanzare din alea aduse din china? Am luat si eu vreo 2 modele din china si nu prea sunt ok, se intrerupe transferul intre telefon si pc.

  Nu mai gasesc video-ul alea cumparate de tine ce marca erau?

 3. Buna ziua , respect foarte mult cea ce faceți , sunteți unul dintre puținii oameni ale căror review-uri merita luate în seamă .
  Am văzut că ați făcut teste pentru UMI , ZTE , XIAOMI , Ulefone , iHunt (marci chinezești) . Mai nou a apărut pe piață un nou „brand” numit AllCall , produsele sunt distribuite in Romania de iHunt.ro . Asi vrea sa stiu daca veți face review-uri și la aceste produse .

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.