Categorie: GADGET

UNBOXING & REVIEW – Fitbit Ionic și Fitbit Flyer

Acestea sunt Fitbit Ionic și Flyer, cele mai noi gadget-uri de purtat de către cei mai puțin sportivi și desigur și de cei care aleargă chiar și 30 de kilometri pe zi.

În materie de gadget-uri purtabile cu senzori, ceasuri sau brățări laolaltă, se pare că anul acesta ele devin mult mai rezistente la apă, mai conectate și mai deștepte. Atât Apple cât și Samsung și acum și Fitbit au scos pe piață în ultimele săptămâni gadget-uri cu care nu îți mai e rușine nici la birou, și fac față și la o scufundare la 50 de metri adâncime. Iar asta este bine.

Fitbit Ionic este un smartwatch, subțire, ușor de uiți că îl ai pe încheietură, al cărui atu principal este acela că îți monitorizează constant pulsul și nivelul oxigenului din sânge. Doar așa îți poți da seama de cum se comportă corpul tău atunci când stai pe scaun cu orele sau în timpul unui antrenament intens de forță. În plus, îți și arată pe ecran cum se fac mișcările corecte la diferite activități sportive, în cazul în care ești deja începător. Și poți asculta muzică pe el, are și GPS ca să salveze traseul parcurs în alergare și chiar și NFC pentru plăți. Care desigur nu sunt disponibile la noi în țară. Încă!

Fitbit Flyer este noua pereche de căști pe Bluetooth ce vine cu un set complet de trei tipuri de capișoane de urechi, posibilitatea de a fi conectate la două dispozitive simultan și ține minte până la 8 gadget-uri pentru o împerechere mai rapidă. În plus, sunt rezistente la transpirație și la stropi, se încarcă în 15 minute cât pentru o audiție de o oră și rezistă în total până la 6 ore de muzică.