UNBOXING & REVIEW – Cum îmi descui ușa de pe telefon

Nu îmi place deloc să car un mănunchi considerabil de chei după mine. La fel cum nu îmi place deloc să țin nici portofelul în buzunarul de la pantaloni. Sunt sigur că nici ție, de aceea caut soluții care să îmi îmbunătățescă viața.

Prima dată când m-am gândit la ușa fără chei știam că trebuie să cumpăr o ușă nouă, specială, cu toată electronica și mecanica integrată. Ceea ce am și făcut. Acum mă uit la această jucărie numită Yale Entr și îmi dau seama că lucrurile au devenit mult mai simple.

Entr este practic un butuc ce poate fi montat pe orice ușă, în locul butucului acesteia. Fără găuri, doar cu o șurubelniță în cruce. Atât.

Configurarea este și ea foarte simplă însă de data aceasta îți recomand să citești manualul ca să o faci corect și rapid. Modelul prezentat în clipul de mai jos are doar butucul și sistemul de închidere prin atingere. Îi poți adăuga un pad cu cod, o telecomandă wireless și chiar și un senzor cu amprentă.

Sau o poți folosi doar din aplicație de pe telefon. Nu îți recomand deocamdată să alegi soluția de deschidere a ușii prin internet. Nu cred că este încă atât de sigură, și nu vrei să îți intre cineva în casă doar cu un smartphone.

Nu ezita să îmi lași un comentariu aici, pe blog. Atenție, comentariile sunt moderate, de aceea nu apar imediat, iar asta tocmai ca să am timp să îți răspund pe îndelete.

Încă un lucru, am observat că unii se plâng că videoclipurile noastre se văd sacadat, mai ales de când am trecut la 4K 50fps. Ne pare rău, dar cel mai probabil este conexiunea de internet sau computerul de pe care vă uitați. Încercați să treceți clipul la 1080p 50fps și lăsați-mi un comentariu dacă se mai întâmplă acest lucru.

Te-ai înscris la GIVEAWAY? Nu vrei un Razer Phone? Sau un OnePlus 5? De ce? – buhnici.ro/giveaway

Ultimele articole

Articole recomandate

40 Comments

  1. Caut o yală inteligentă pentru control acces cu cod PIN, coduri pe care să le pot gestiona de la distanță prin internet sau aplicație de smartphone.
    Ce îmi poți recomanda ?

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.