Categorie: General

UNBOXING & REVIEW – Ce accesorii folosesc cu noul MacBook Pro

TOATE_ACCESORIILE_ADAPTOARELE_PENTRU_NOUL_MACBOOK_PRO_20016_BUHNICI

Aș mai putea să denumesc acest articol: ”Nebunia accesoriilor” sau ”Accesorii de milioane” (la propriu, nu la figurat), ori chiar ”Pe ce gadget-uri a trebuit să dau banii ca să pot folosi liniștit un MacBook Pro 2016”. Sunt sigur că mai găsești și tu multe titluri de genul, nu ezita să le scrii mai jos în comentarii.

Adevărul este că mi-a plăcut atât de mult, și voiam atât de mult un upgrade, încât am făcut pasul și l-am luat. MacBook Pro de 15 cu Touchbar. De ce de 15? Pentru că îmi place un ecran mai mare și acum este la aproape aceeași greutate cu cel vechi de 13. Și până acum sunt mulțumit de el. E rapid, se vede exelent, se aude excelent și tot așa mai departe.

Singura problemă e că pe lângă laptop, am plecat și cu o plasă plină de adaptoare. Nu pentru că mi le doream în mod deosebit ci pentru că aveam nevoie de ele. La fel cum aveam nevoie și de cele pe Thunderbolt de la modelul vechi, în care am investit cu sfințenie, și acum îmi mai rămâne doar să le admir.

Așa mi-a promis Apple, că Thunderbolt-ul o să fie revoluționar. Și este, doar că cu altă mufă, cea de USB-C. Mai jos, aveți întreaga mea colecție de adaptoare, noi și vechi. Da, cu banii pe care i-am dat de-a lungul timpului pe ele probabil mai luam un laptop. poate chiar și un MacBook.