Categorie: GADGET

UNBOXING & REVIEW – BOSE Lifestyle 650 – Acesta era important pentru mine!

Știm cu toții momentul când vedem ceva care ne place atât de mult și apoi vedem eticheta cu prețul. Așa mi s-a întâmplat acum ceva vreme cu un sistem de boxe, acele Mission pe care le-am vânat multă vreme până când mi le-am permis. Apoi le-am chinuit pe toate genurile de muzică și de filme posibile, iar când m-am mutat din garsonieră, adică am vândut-o mai exact, mi-au fost furate din boxa de la subsol… Sateliții ce-i drept, dar viața mea nu a mai fost la fel fără ei.

De aceea am căscat la propriu gura la un sistem de sunet la fel de performant însă mult, mult mai mic. Tot ceva din seria Lifestyle de la Bose, însă din nou, nu mă puteam atinge de ele. Aveam multe alte priorități.

Acum, #casabuhnici este aproape gata și îmi permit doar să tânjesc după ele. Atât de mult încânt s-au îndurat cei de la allaudio.ro să mi le ofere pentru testare. Măcar să știu dacă merită. Clipul de mai jos reprezintă câteva ore bune de muncă, doar la filmare, în două zile diferite, în care ne-am bucurat de Bose Lifestyle 650 în studio.

Dacă nu ai răbdare la cele aproape 30 de minute de distracție, deși eu zic că merită, concentrează-te pe ultimele zece. Acolo găsești sfaturile și concluziile la care am ajuns, legate de acest sistem de sunet dar aplicabile la orice fel de boxe ți-ai cumpăra pentru apartament sau păentru casă.

Nu ezita să îmi lași un comentariu aici, pe blog. Atenție, comentariile sunt moderate, de aceea nu apar imediat, iar asta tocmai ca să am timp să îți răspund pe îndelete.

Încă un lucru, am observat că unii se plâng că videoclipurile noastre se văd sacadat, mai ales de când am trecut la 4K 60fps. Ne pare rău, dar cel mai probabil este conexiunea de internet sau computerul de pe care vă uitați. Încercați să treceți clipul la 1080p 60fps și lăsați-mi un comentariu dacă se mai întâmplă acest lucru.