UNBOXING & REVIEW – Apple Tv generația a 4-a

Primul și probabil singurul motiv pentru care mi-am luat un Apple TV este pentru că am deja în casă și la studio, un MacBook Pro, un MacBook, un iMac, un iPad și două iPhone-uri. Da, i-am luat și Lorenei MacBook și iPhone și se poate spune că sunt un fan. Recunosc. Asta este. Portofelul meu încă plânge însă eu sunt mulțumit. Mai puțin de touchbar-ul acela dar… asta este.

Cu Apple TV pot face mirror-ing, adică pot transmite live imaginea de pe oricare din dispozitivele enumerate mai sus, pe televizorul sau display-ul la care este conectat acel Apple TV. Fac asta odată la două luni. Nu mai des. La iLikeIT însă folosesc soluția în fiecare dimineață pentru ecranul gigantic din spatele meu. Și de fiecare dată funcționează impecabil.

Acesta este așadar motivul pentru care îți recomand un Apple TV din generația a 3-a. Nu a 4-a, cea căreia îi facem review-ul astăzi, și care vine echipată cu mult mai multe lucruri. Îți spun mai jos de ce nu îl pot recomanda, cu toate că este mult mai rapid ca versiunea anterioară.

Principalul motiv îl reprezintă aplicațiile. Sunt multe însă nu prea merg la noi. Nici măcar Siri nu vrea să meargă la noi și știe doar câteva limbi de circulație internațională. Chineza este printre ele. Româna nu. Că să mai spun?

Ultimele articole

Articole recomandate

26 Comments

 1. Cred ca gresesti tare cand spui ca AppleTv este in primul rand pentru airplay… Poate pentru Romania. Insa acest device a fost creat in special pentru inchiriere de material audio si video, streaming si mai nou de la generatia 4 aplicatii (jocuri etc). Ca nu merg la noi e partea a doua …dar nu poti spune ce ai zis tu intr-un review serios.

 2. Salut George, poti sa-mi clarifici o nelamurire ? Pe iOS ce soft/program se poate folosi pentru golirea memoriei RAM si cache-ul , ca ex cum e Task Killer de pe Android ? Sau iOS-ul nu are nevoie de asa ceva … sau am ramas cu sechele de pe Android …
  Mersi

   • salut, apple=praff, incearca nvidia shield sa vezi diferenta, e cel mai tare ,poate faci un review despre nvidia shield, il am aks si ma pe langa tv etc, pot sa ma joc jocurii la rezolutie 4K de pc sau direct de la ei prin stream perfect,ms

 3. Salut.
  Chiar daca AppleTV 4 e frumos si dotat cu ce trebuie, pretul e cauza care ne tine de parte si incompatibilitatea la unele featuris in Romania.
  P/S: Ca Apple sa ajunga la o intelegere cu AMD pentru CPU ar fi superb, dar pina atunci ramine doar un vis frumos. AMD CPU au costuri mai reduse decit Intel CPU – de aici si preturile asa de mari la produse.

 4. Sa functioneze Siri cred ca trebuie sa setezi la „Region” una din regiunile compatibilie precum si la „Language” tot una din limbile compatibile. (Spre ex. US si English)
  Siri are si un buton dedicat pe remote, nu trebuie sa-i spui „Hey Siri” :)
  Daca functioneaza pe iOS, macOS, watchOS, nu vad de ce nu ar merge si pe tvOS la noi

 5. Salut ,
  Eu detin ambele gadgeturi si consider ca pentru Romania Chromecast este cea mai buna solutie pentru Mirroring . Avantajul Chromecastului este ca suporta si Androis si IOS .
  Ma bucur ca totusi ai gasit timp sa faci review si la acest produs .
  P.S. Apple TV ul meu se odihneste linistit in cutia in care a venit :))

 6. Ai dreptate George, generatia asta a 4-a de Apple TV e scumpa si cu mai nimic diferita de a 3-a, aici la noi. De aceea nici eu nu cred ca va prinde prea tare, poate doar la cine nu a prins-o pe precedenta si vrea totusi sa inceapa de undeva cu un device Apple.
  Eu din fericire, m-am trezit la timp si mi-am dotat televizorul cu un Apple Tv de generatia 3, care intr-adevar functioneaza foarte bine si sunt multumit de ce imi ofera.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.