UNBOXING & REVIEW – Apple Tv generația a 4-a

Primul și probabil singurul motiv pentru care mi-am luat un Apple TV este pentru că am deja în casă și la studio, un MacBook Pro, un MacBook, un iMac, un iPad și două iPhone-uri. Da, i-am luat și Lorenei MacBook și iPhone și se poate spune că sunt un fan. Recunosc. Asta este. Portofelul meu încă plânge însă eu sunt mulțumit. Mai puțin de touchbar-ul acela dar… asta este.

Cu Apple TV pot face mirror-ing, adică pot transmite live imaginea de pe oricare din dispozitivele enumerate mai sus, pe televizorul sau display-ul la care este conectat acel Apple TV. Fac asta odată la două luni. Nu mai des. La iLikeIT însă folosesc soluția în fiecare dimineață pentru ecranul gigantic din spatele meu. Și de fiecare dată funcționează impecabil.

Acesta este așadar motivul pentru care îți recomand un Apple TV din generația a 3-a. Nu a 4-a, cea căreia îi facem review-ul astăzi, și care vine echipată cu mult mai multe lucruri. Îți spun mai jos de ce nu îl pot recomanda, cu toate că este mult mai rapid ca versiunea anterioară.

Principalul motiv îl reprezintă aplicațiile. Sunt multe însă nu prea merg la noi. Nici măcar Siri nu vrea să meargă la noi și știe doar câteva limbi de circulație internațională. Chineza este printre ele. Româna nu. Că să mai spun?

Ultimele articole

Articole recomandate

26 Comments

  1. Salutare, detin si eu un Apple Tv4 de mai mult de un an deja si sincer are foarte mare dreptate George. La inceput l-am folosit pentru Asphalt, Real Racing , Netflix si etc insa pentru Romania este foarte limitat. Inafara de AirPlay nu prea poti face mare lucru cu el. Ce mai merge, daca se foloseste Popcorn Time de pe un PC stie sa faca stream catre Apple TV (desi laptopul nu este Apple).

  2. Salut, George! Am achizitionat recent un Apple TV – 4th generation (second), si nu gasesc in magazin aplicatia HBO Go. Tipul de la care l-am cumparat mi l-a dat cu cablu de UK/SUA. Ai idee de ce nu gasesc in App Store aplicatia cu pricina? Mentionez ca nu doar HBO Go lipseste, ci si alte aplicatii pe care le am deja instalate pe iPhone. Multumesc mult!

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.