Categorie: GADGET

UNBOXING & REVIEW – Apple Tv generația a 4-a

Primul și probabil singurul motiv pentru care mi-am luat un Apple TV este pentru că am deja în casă și la studio, un MacBook Pro, un MacBook, un iMac, un iPad și două iPhone-uri. Da, i-am luat și Lorenei MacBook și iPhone și se poate spune că sunt un fan. Recunosc. Asta este. Portofelul meu încă plânge însă eu sunt mulțumit. Mai puțin de touchbar-ul acela dar… asta este.

Cu Apple TV pot face mirror-ing, adică pot transmite live imaginea de pe oricare din dispozitivele enumerate mai sus, pe televizorul sau display-ul la care este conectat acel Apple TV. Fac asta odată la două luni. Nu mai des. La iLikeIT însă folosesc soluția în fiecare dimineață pentru ecranul gigantic din spatele meu. Și de fiecare dată funcționează impecabil.

Acesta este așadar motivul pentru care îți recomand un Apple TV din generația a 3-a. Nu a 4-a, cea căreia îi facem review-ul astăzi, și care vine echipată cu mult mai multe lucruri. Îți spun mai jos de ce nu îl pot recomanda, cu toate că este mult mai rapid ca versiunea anterioară.

Principalul motiv îl reprezintă aplicațiile. Sunt multe însă nu prea merg la noi. Nici măcar Siri nu vrea să meargă la noi și știe doar câteva limbi de circulație internațională. Chineza este printre ele. Româna nu. Că să mai spun?