UNBOXING & REVIEW – Apple iPad Pro, oare poate înlocui un laptop?

apple_ipad_pro_buhnici_review

Cred că vrei să auzi deja concluzia, nu? Păi.. este și nu este. E complicat. Dă-mi voie să explic.

Mi-aș dori ca laptopul să fie atât de ușor, ca un iPad Pro, și totuși la fel de performant cum este un MacBook Pro. Să aibă touchscreen, de ce nu, să fie compatibil cu creionul acela alb, și eventual să funcționeze pe el și toate programele de pe iOS. Și de pe OSX. Adică să ruleze și Clash Royale și Adobe Premiere, dacă se poate simultan. Exagerez, tocmai pentru a îmi demonstra punctu de vedere. Până la urmă, tableta e tabletă și laptopul e laptop.

Asta până scoți din buzunar vreo 8000 de lei, cât ajunge cel mai scump iPad Pro. Că deh, are pro în coadă. Recunosc, au pus pe el tot ce aveau mai bun din punct de vedere hardware și chiar și ecran. E deștept, rulează orice, se aude bine, e ușor. Dar costă. Și nici aici nu îi judec. Înțeleg că Apple nu este organizație non-profit. Poate de aceea și insistă pe iPad Mini și pe iPad Pro. Sunt aproape singurele care se mai găsesc la acest moment.

Prima e ieftină și bună, a doua scumpă și foarte bună. Știu și ei că segmentul tabletelor e în continuă scădere de vreo 4-5 ani încoace. Și trend-ul nu se va opri în 2017. Mai vedem noi ce se întâmplă în viitorul apropiat. Până atunci, vă invit să mă privii cum joc Clash Royale de pe contul lui Marian. pe iPad Pro.

Ultimele articole

Articole recomandate

43 Comments

  1. Timpul de incarcare este mult mai mare…air 2-ul meu, de la 0-100% cred ca sarea de 3 ore…cam asa cred ca este si pro de 9.7 iar cea de 12.9 e jale… am auzit ca nu prea face fata incarcatorul pe care il are in cutie si ca ar fi recomandat cel cu usb-c care are putere mai mare(nu mai stiu exact cat).Mi-as dori modelul de 12.9 inch dar pretul este enorm!! Se pare ca nu vom avea niciodata parte de ieftiniri din partea celor de la Apple la vreun produs, ba chiar scumpesc din ce in ce mai mult doar pentru ca ne baga pe gat cate un „feature” care este irelevant pentru majoritatea,dar ce poti face….Apple este tot Apple :D

  2. Buna ziua, ce să aleg între un IPad AIR 2 și un IPad Pro , ambele cu LTE? Merita diferența de bani ? Eu in prezent mai utilizez la birou un MacBook Pro 2016 de 15 Inch. De asemenea am un IPhone 7 de 4.7 inch de 128 gb. Merita sa cumpăr pro sau sa îmi iau un IPad AIR 2 ? Pana acum nu am folosit prea mult vreo tableta. Va mulțumesc mult !

  3. Salut, George! Există vreo modalitate sau vreo aplicație in AppStore prin care să poți conecta MacBook-ul cu tableta și să o folosești ca un al doilea monitor sau ca și o extindere?

  4. Buna George, poti face un review la ZTE AXON 7 (si nu mini), vreau sa-mi achizitionez un smartphon si vreau sa stiu ce sa aleg intre Huawei P9 sau Zte Axon 7. Multumesc

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.