Categorie: GADGET

UNBOXING & REVIEW – Apple iPad Mini 4 – Tableta perfectă pentru cel mic

apple_ipad_mini_4_review_pret_test_video_buhnici_tableta

Pe măsură ce am avansat la capitolul cunoștințe, în acest frumos domeniu al tehnologiei, mi-am dat seama de un lucru. Îmbătrânesc. Și nu mă refer fizic, acest lucru e inevitabil. Vorbesc despre modul de gândire.

La polul opus se află cei mici, milenialii, sau mai exact cei care acum au un an sau doi. Ei sunt cei mai în măsură să îți spună dacă un produs are succes. Serios, dacă ai o aplicație, un telefon sau o tabletă, las-o 10 minute pe mâna unui copil mic. Dacă după 10 minute, poate chiar mai puțin, ți-o dă înapoi, înseamnă că nu e gândită suficient de bine. Dacă el nu și-a dat seama cum funcționează dispozitivul sau programul respectiv, înseamnă că va fi la fel de greu și pentru cineva la 30 de ani căruia vrei să i-o vinzi.

La fel se întâmplă și cu tabletele. Fata mea are un iPad Mini 2, de la vârsta de un an și ceva. Cea mai importantă investiție pentru mine, pe lângă tabletă, a fost o husă groasă din spumă, cu mâner. Tot pentru tabletă. Crede-mă, vei regreta din prima zi dacă nu îi iei husă, mai ales când o să vezi frumusețe de tabletă nouă rostogolindu-se pe scări.

De ce cred eu că iPad Mini este cea mai bună tabletă pentru cel mic? Îți dau în clipul de mai jos câteva motive. Pe scurt, este rapidă, fluidă, iar AppStore-ul este plin de aplicații de calitate cu ajutorul cărora cel mic poate învăța o grămadă de lucruri. Sigur, multe dintre ele sunt cu plată, însă gândește-te că investeși în viitorul și educația celui mic. Iar asta este cel mai important.

Sunt de acord cu tine, internetul și tableta sunt cu porția. Ce-i prea mult strică.