Categorie: GADGET

UNBOXING & REVIEW – Allview X4 Soul Style – Sunt indecis!

Între acesta și Allview X4 Soul pe care l-am testat puțin mai demult. Da, acel iPhone la jumătate de preț. Fiecare dintre cele două X4 oferă ceva în plus față de celălalt. Primul, frățiorul mai mare are o cameră puțin mai bună, una duală chiar, iar X4 Soul Style vine cu o baterie mai mare și este și ceva mai ieftin. Tu ce ai alege dacă ai fi în locul meu? X4 Soul la 1700 lei sau X4 Soul Style la 1400 lei?

Întrebarea este destul de simplă având în vedere că au același ecran de 5.5 inci cu rezoluție FullHD, aceeași carcasă unibody din aluminiu, 4GB RAM și 64 GB stocare, același procesor la interior și chiar și aceeași conectivitate 4G. A, și ambele sunt Dual-SIM. Și suportă și card microSD până la 256 GB.

Serios, care dintre ele?

De aceea îți spun că sunt indecis. Dar, ca să îți fac alegerea mai ușoară, aș opta pentru X4 Soul Style. Este mai ieftin și are și baterie mai mare. Diferența dintre camere este puțin vizibilă, și o vei observa doar dacă le pui unul lângă celălalt așa cum am făcut eu. Eram curios care va ieși mai bine și deși mă așteptam ca X4 Soul să fie mai bun… diferența nu e deloc mare.

Așadar, sper să faci o alegere corectă, mai ales după ce urmărești review-ul video de mai jos. Ne-am amuzat copios mai ales cu comparațiile dar și cu ciocolata de casă de la Turda. E frumos la Turda. :)