Categorie: GADGET

UNBOXING & REVIEW – Allview X4 Soul Extreme

Acum 5 ani visam la un telefon cu ecranul mare. Galaxy Note era singurul care avea curajul să fie mare, în ciuda tuturor haterilor care spuneau că e greu, dacă nu chiar imposibil să îl folosești cu o singură mână. Avea un ecran de 5.5 inci. Unde sunt haterii aceia acum când aproape orice vârf de gamă are un ecran de 5.5 inci? Și nu, nu se mai cheamă phablet. Cred că nici telefoanele cu ecran de 6 inci nu mai sunt phablet-uri. Sunt doar telefoane cu ecran de 6 inci. Acesta este și cazul lui Allview X4 Soul Extreme. 

De ce Extreme? Pentru că nu încearcă să compenseze la absolut nimic. Pur și simplu e mare, are o baterie imensă și un procesor puternic. Așa arată flagship-ul celor de la Allview în 2017. Sigur, nu este pentru toată lumea, ci doar pentru cei cu buzunarele largi. Din cauza dimensiunii, desigur.

S-ar putea lucra puțin și la capitolul preț, 1900 de lei nu e de ici de colo. Chiar și așa este impresionant să vezi că au găsit loc și pentru două camere pe spate, și o cameră de ”doar” 20 de megapixeli pentru selfie. În caz că ai nevoie, desigur.

La capitolul conectivitate ei spun că suportă cam toate standardele de LTE, chiar și pe cel de la DIGI. O veste bună pentru fanii rețelei albastre. Are chiar și senzor infraroșu pentru cei pasionați de folosirea telefonului pe post de telecomandă. Din nou o bilă albă pentru Allview. Din punctul meu de vedere, toate telefoanele ar trebui să aibă senzor infraroșu.

Apropo, lampa aceea deșteaptă cu care mă joc la începutul clipului este aceasta: Lampă Vetter Da, aș recomanda-o pentru oricine vrea o lampă elegantă și discretă, indiferent că o folosește acasă, la birou, sau de ce nu chiar și în mașină. Are o autonomie de 90 de ore, desigur, la o luminozitate mai redusă.