UNBOXING & REVIEW – Allview X4 Soul Extreme

Acum 5 ani visam la un telefon cu ecranul mare. Galaxy Note era singurul care avea curajul să fie mare, în ciuda tuturor haterilor care spuneau că e greu, dacă nu chiar imposibil să îl folosești cu o singură mână. Avea un ecran de 5.5 inci. Unde sunt haterii aceia acum când aproape orice vârf de gamă are un ecran de 5.5 inci? Și nu, nu se mai cheamă phablet. Cred că nici telefoanele cu ecran de 6 inci nu mai sunt phablet-uri. Sunt doar telefoane cu ecran de 6 inci. Acesta este și cazul lui Allview X4 Soul Extreme. 

De ce Extreme? Pentru că nu încearcă să compenseze la absolut nimic. Pur și simplu e mare, are o baterie imensă și un procesor puternic. Așa arată flagship-ul celor de la Allview în 2017. Sigur, nu este pentru toată lumea, ci doar pentru cei cu buzunarele largi. Din cauza dimensiunii, desigur.

S-ar putea lucra puțin și la capitolul preț, 1900 de lei nu e de ici de colo. Chiar și așa este impresionant să vezi că au găsit loc și pentru două camere pe spate, și o cameră de ”doar” 20 de megapixeli pentru selfie. În caz că ai nevoie, desigur.

La capitolul conectivitate ei spun că suportă cam toate standardele de LTE, chiar și pe cel de la DIGI. O veste bună pentru fanii rețelei albastre. Are chiar și senzor infraroșu pentru cei pasionați de folosirea telefonului pe post de telecomandă. Din nou o bilă albă pentru Allview. Din punctul meu de vedere, toate telefoanele ar trebui să aibă senzor infraroșu.

Apropo, lampa aceea deșteaptă cu care mă joc la începutul clipului este aceasta: Lampă Vetter Da, aș recomanda-o pentru oricine vrea o lampă elegantă și discretă, indiferent că o folosește acasă, la birou, sau de ce nu chiar și în mașină. Are o autonomie de 90 de ore, desigur, la o luminozitate mai redusă.

Ultimele articole

Articole recomandate

54 Comments

  1. Olviu ăsta la 1900 de lei este o glumă proastă. La aceiași bani se găsesc flagshipuri puternice din ediția 2016 care mătură cu ăsta pe jos la toate capitolele. Dacă ar fi cerut pe el 1100-1200 de lei MAXIMUM, atunci da, ar fi fost un telefon decent la un preț cinstit (comparativ cu ce oferă piața).
    La 1100-1300 de lei găsesc Huawei P10 Lite, Huawei Nova, Moto G5 Plus, Samsung J7 2017, Lenovo P2, Xiaomi Mi A1, Meizu M6 Note – toate telefoane care fac tot ce face și ăsta și o fac mai bine.

  2. Bună Gorge ce telefon îmi recomanzi pentru selfie Allview X4 Soul Xtreme, Dual sau asus zenfone selfie 4? Multsi imi doresc din inima sa imi răspunzi

  3. Bună George as dori un telefon pentru salfie acuma am asus zenfone selfie zd551kl si ma gândesa il iau pw selfie 4 sau Allview X4 Soul Xtreme, Dual ce îmi recomanzi mutumesc?

  4. Salut George, te rog sa faci un review pentru Allview X4 Soul Infinity Z si Allview X4 Soul Infinity Plus. Ce imi recomanzi din gama Allview ? Trebuie sa-mi iau ceva la abonament si nu stiu care dintre ele. Imi plac telefoanele mari, cu dual sim, sa aiba memorie ram mare si memoria interna mare. Multumesc, you are the best!

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.