Categorie: GADGET

UNBOXING & REVIEW – Adevărata ”clonă” de S9 – iHunt S9 Alpha

Da, știu, nu am o glumă mai bună ca asta, dar serios, atunci când telefonul se numește S9 cum poți să îi spui altfel. În primul rând costă de patru ori mai puțin decât un S9. Și îți mai rămân și bani de o cină în oraș cu familia. Chiar în București.

În al doilea rând, odată ce te uiți mai atent la el îți dai seama că nu are nici pretenții de Galaxy S9 și este chiar un telefon echilibrat din toate punctele de vedere. Display-ul este mare, este luminos și are culori bune, stocarea este de 64 GB, memoria RAM de 4GB și pe deasupra mai este și Dual-SIM. Iar bateria este de S9+, 3500 mAh care la configurația actuală va rezista cu brio mai bine de o zi de utilizare.

Încă un lucru, este probabil și primul telefon de la iHunt care vine cu mufă USB-C și nu are jack de 3.5mm pentru căști. Ți se oferă un adaptor în pachet, lucru de lăudat. Și vine și cu două folii pentru ecran, una deja aplicată corect pe acesta.

Nu cred că îl pot certa prea mult, și nici nu aveam prea mari așteptări atunci când am decis să îl testez, tocmai ca să pot fi impresionat. Și sunt. Voi ce spuneți, merită ”modesta” sumă de 899 lei? Aștept răspunsul vostru mai jos, în comentarii. Atenție, comentariile sunt moderate, de aceea nu apar imediat, iar asta tocmai ca să am timp să îți răspund pe îndelete.