UNBOXING & REVIEW – Acesta este iPhone X!!!

Acesta este iPhone X în toată frumusețea lui. Atât pe alb cât și pe negru. Da, l-am avut în două exemplare și pot să îți spun de pe acum că îmi place mai mult cel pe negru. Mai mult am spus, nu enorm. Nu suficient cât să justifice prețul unui sistem de încălzire prin pardoseală sau a câtorva panouri fotovoltaice cu tot cu invertor și baterie. Serios, fac comparație cu multe din echipamentele din casă, sau cu o mașină la SH, ori cu chiria pe jumătate de an dacă ești cumpătat. Și asta pentru că mi se pare scump pentru ceea ce oferă, iar asta vine de la un om care are acasă cel puțin cinci dispozitive de la Apple, inclusiv telefoane, tabletă, laptop-uri și AppleTV-uri.

E bun, e frumos, este cel mai bun și mai frumos telefon pe care l-a făcut Apple vreodată. Merge excelent, e fluid, e rapid, e cea mai bună cameră foto de pe un telefon de la Apple. Dar nu cred că este cel mai bun de pe piață. Vă las cu review-ul video mai jos, știu, este lung, dar cred că merită atenția ta. Mai ales dacă vrei să scoți 1200 de euro din buzunar pentru un telefon, în perioada următoare.

Nu ezita să îmi lași un comentariu aici, pe blog. Atenție, comentariile sunt moderate, de aceea nu apar imediat, iar asta tocmai ca să am timp să îți răspund pe îndelete.

Încă un lucru, am observat că unii se plâng că videoclipurile noastre se văd sacadat, mai ales de când am trecut la 4K 60fps. Ne pare rău, dar cel mai probabil este conexiunea de internet sau computerul de pe care vă uitați. Încercați să treceți clipul la 1080p 60fps și lăsați-mi un comentariu dacă se mai întâmplă acest lucru.

GALERIE IMAGINI IPHONE X

CUM INCARCI WIRELESS UN IPHONE X

ANIMOJI PE IPHONE X

TUTORIAL GESTURI IPHONE X

Ultimele articole

Articole recomandate

206 Comments

  1. Salut am cautat pe youtube, cat timp tine bateria pentru un iphone 8 plus si am dat de clipul tau, am achizitionat acel dispozitiv, si incarca mai repede acum. Multumesc frumos !!!! Poate faci un clip si pentru un incarcator de masina tot prin wireless.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.