Categorie: GADGET

UNBOXING & REVIEW – ACER Predator 21X – Cel mai scump, mai greu, și mai performant laptop de gaming

acer_predator_21x_review_unboxing_buhnici

Mai trebuie să spun că e dintre cele pe care le-am testat eu? Bine, cred că la momentul actual e chiar cel mai greu, mai scump, și mai performant dintre toate, deși, cineva undeva abia așteaptă să mă contrazică. Să mai spun că are și ecra curbat? E un laptop, știu, nu pare logic. Dar este curbat. Și are cel mai rapid procesor de laptop de până acum, și 32 GB RAM, și două SSD-uri PCI-Express în RAID 0, și mai are loc de două. Mai are și un HDD de 1 TB, și ecran la 120 Hz, și două plăci video GTX 1080 cu 8 GB GDDR 5X fiecare. Adică 16 GB de memorie video. Da, două plăci grafice. Și două alimentatoare de 330W fiecare. Da, două.

Ați înțeles ceva până acum? Dacă da atunci sunteți pasionați de gaming sau de hardware. Dacă nu, e suficient să știi că poți rula pe acest laptop orice vrei tu. Orice joc lansat la momentu actual va rula fără probleme în rezoluția monitorului. Ba chiar în 4K pe un monitor extern. Sigur, atunci când mai adaugi două monitoare situația se schimbă.

Dar serios, această bestie pentru că altfel nu am cum să îi spun, e mai frumoasă de urmărit în imagini. Vă fac plăcerea să vă prezint, cel mai scump, mai greu, mai rapid, mai mare și mai performant laptop de gaming pe care l-am testat vreodată. Deocamdată!