Categorie: GADGET

UNBOXING & REVIEW – Acer Predator 17X – Un adevărat monstru de gaming

acer_predator_17x_laptop_gaming_review_video_test_buhnici

Acer Predator GX-792 îl cheamă mai precis. Asta dacă te interesează modelul înainte să vizionezi review-ul complet. A fost anunțat la CES 2017 și am avut ocazia să îl testăm și noi și în ciuda dimensiunilor sale ne-a impresionat. Eu prefer după cum știți portabilitatea. Predator 17X este mai degrabă ”cărabil” în cazul în care vrei să mergi cu el la un LAN party cu prietenii.

Nu prea am ce să îi reproșez, este aproape întruchiparea sistemului de montaj pe care lucrează colegii mei. Din punct de vedere configurație, jos pălăria! Au integrat în el cele mai noi componente de pe piață începând cu ultima generație de procesoare Intel Core i7 lansată acum câteva zile.

Pe scurt, un procesor cu 4 nuclee fizice și Hyperthreadung, la o frecvență de peste 3.5 GHz, 32 GB memorie DDR4 și încă mai sunt două slot-uri libere la interior, stocare de 256 GB SSD pe NVME și aici mai e loc de încă două module plus un HDD de 1 TB pe SATA 3.

Pentru că e gândit pentru gaming era normal să vină cu o placă video pe măsură, și nici aici nu dezamăgește: Nvidia GeForce GTX 1080 cu 8 GB DDR5X. Aproape la fel de puternică ca varianta de desktop. De aici sare și prețul ceva mai sus peste așteptări, 1000 de euro doar pentru placa grafică. În total, configurația testată de mine ajunge pe la 4000 de euro, și da, sunt destul de bine justificați. Vei avea un sistem portabil de gaming care nu are nici cea mai mică problemă cu jocurile de acum. Probabil și peste 2-3 ani va rula titlurile de ultimă generație la fel de bine.