UNBOXING Gadget-uri Blitzwolf – Da, iar mi-am luat gadget-uri din China

 

Este plictisitor să stai noaptea treaz, pentru că nu ai somn din cauza diferenței de fus orar. În minus, să ai noroc și de o conexiune de internet suficient de proastă cât să nu poți face streaming nici măcar unui clip video. Așa am ajuns să caut gadget-uri de prin China, dar unele mai răsărite. Am avut tot felul de probleme cu cablurile, adaptoarele și diversele ”jucării” foarte ieftine așa că am ridicat puțin ștacheta. Am ajuns să dau vreo 6 dolari pe un cablu USB, și nu 99 de cenți, și se pare că a meritat.

Vă fac o listă mai jos cu ce mi-am cumpărat, inclusiv link-urile de unde am comandat. PS: Comandă de pe Banggood nu de pe Amazon, doar ei livrează gratuit în Romania și le cumperi de pe un singur site nu de la mai mulți vânzători. Încă o mențiune, eu am luat doar gadget-uri de la Blitzwolf, nu garantez pentru celelalte, doar pentru acestea.

Pe viitor, promit că mai testez lucruri cu adevărat utile și de calitate pe care ți le poți cumpăra și tu din China.

Graphene Earphone BW-ES1: https://goo.gl/THv5qi
Cable Holder BW-PM2: https://goo.gl/HHHE6n
Wireless Charger for Samsung S7 Edge/S6 Edge: https://goo.gl/pjkqzj
Camping Lantern BW-LT5: https://goo.gl/4SJYIX
BW-S5 QC3.0 18W USB Charger: https://goo.gl/R7Vemg
4 Port USB Car Charger BW-C1: https://goo.gl/XxpBWW
BW-MH1 360 Degree Rotation Magnetic Car Air Vent Mount Holder: https://goo.gl/cQUDHY
BW-L1 Foldable Portable SunPower Solar Charger: https://goo.gl/Iiz30h
BW-A2 USB Type-C to Micro USB Connector USB C Adapter 2PCS: https://goo.gl/AkZOYS
BW-TC1 3A USB Type-C Braided Charging Data Cable : https://goo.gl/RGYWHI
BW-TC2 3A USB Type C Braided Charging Data Cable: https://goo.gl/jzSaJg
BW-TC3 3A USB Type-C Braided Charging Data Cable: https://goo.gl/jqWPS5

Ultimele articole

Articole recomandate

123 Comments

 1. Salut George,

  Pentru produsele din lista ta, ai platit ceva in plus la posta ?
  Si daca stii te rog sa imi spui dupa ce reguli se aplica „extra taxele” de la posta? Ma refer daca ai habar dupa ce valoare mi se baga TVA-ul sau de unde tre sa cumpar sa nu platesc TVA-ul. Merci

  • Daca ai pe pachet trecut de catre vanzator, ca si cost al produselor mai mult de 10 euro o sa se duca pachetul la vama si il ridici de acolo, daca este sub 10 euro iti vine aviz acasa si mergi sa ridici pachetul de la posta.

  • la posta se platesc taxe vamale la valoarea adunata : valoarea produsului + taxele de transport – se aduna tot, si tu ca fraierul platesti taxe vamale si la shipping (asa au facut legea handicapatii aia din parlament)

  • la posta se platesc taxe vamale la valoarea adunata : valoarea produsului + taxele de transport – se aduna tot, si tu ca fraierul platesti taxe vamale si la shipping (asa au facut legea handicapatii aia din parlament)
   poti sa comanzi cate una –la cele sub 5$ , nu se plateste vama

 2. Salutare George. Am dat astazi o comanda pentru cateva accesorii BlitzWolf de pe Banggood. Cam in cat timp ar veni comanda, mai mult de 3 saptamani? Multumesc si o zi buna.

 3. Salut george ce parere ai despre castile blitzwolf es2 sunt bune de ceva sunt conforabile stau bine in ureche vreau sa imi cumpar si nu sunt sigur daca merita?

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.