UNBOXING de accesorii pentru smartphone

Ați cerut de multe ori prezentări și propuneri de accesorii pentru telefoane. Carcase, folii, cabluri și alte ”jucării” care să protejeze telefonul de șocuri ori să îi ofere ceva funcții extra. Am evitat genul acesta de review-uri pentru că multe din carcasele pe care le am pe telefon sunt luate din magazine de pe afară și nu se găsesc la noi. Lucrurile sunt puțin diferite astăzi pentru că am pe masă o mulțime de accesorii de la Samsung, desigur, pentru telefoane Samsung, S8, S8+ și Note 8, care sunt sau vor fi disponibile în magazinele de la noi.

Regula mea este simplă. Aproape tot timpul, pe cât posibil desigur, folosesc cablurile și încărcătoarele originale. Așa știu de exemplu că dacă telefonul are încărcare rapidă, nu voi fi limitat de un încărcător sau un cablu slab. Cablurile de la Blitzwolf sunt bune, testate, de aceea le folosesc mai tot timpul. Am însă cabluri prin birou, care, deși sunt groase, bine construite, abia dacă încarcă cu un 1A. Asta în situația în care al meu OnePlus 5 cere doar 4 A.

Pentru Samsung avem o mulțime de accesorii și voi pregăti pentru review și noile Samsung Gear Fit 2 Pro și Gear Sport. Trecem mai departe și ne jucăm puțin cu GearVR în varianta nouă care este compatibil cu S8, S8+, Note8 dar și cu S7, S7 Edge, Note 5 sau chiar și S6. Are mufă USB-C însă vine în pachet și cu adaptor la microUSB.

Carcasele, fără număr. M-au distrat cele din două bucăți, mai mult pentru protejat colțurile telefonului dar m-au atras mai mult cele din silicon și cea din Alcantara. O superbitate de carcasă ce arată bine pe orice telefon de top. Bine, dacă s-ar potrivi cu toate.

A, să nu uit, încărcătorul wireless. La fel, folosește-l pe cel original, produs de aceeași companie care a construit telefonul de preferat. Sigur, este probabil mult mai scump însă va da rezultatele cele mai bune. Nu vrei să stea lipit de el vreo patru ore ca să se încarce, nu?

Ultimele articole

Articole recomandate

45 Comments

  1. Salut George! Cand faci review-ul despre Gear Fit 2 Pro?? Si ce parere ai despre Gear Sport care urmeaza sa iasa pe piata?? Care este mai bun in mare?Multumesc Anticipat!

  2. Vă salut! În legătură cu stick-ul acela… Există în România ceva de genu’ Type C-USB de la SanDisk?
    Mulțumesc mult și succes în continuare.
    #roadto400k
    #giveawaynote8/iphohe8

  3. de unde fac rost si eu de acel GIMBAL?? (nu stiu cum se scrie) imi trebuie asa ceva pentru ca am un canal de YouTUBE si m-ar ajuta foarte foarte mult,acel aparat care se numeste (GIMBALL) functioneaza si cu un J5 2017?

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.