UNBOXING & REVIEW – HTC U 11

Cu review-ul lui HTC U11, în acest moment, știu cu siguranță că voi hrăni ego-ul multora dintre fanii HTC. Și nu îmi e rușine deloc, pentru că dacă ne uităm puțin în urmă, HTC făcut istorie. De mai multe ori.

Și mulți dintre noi au avut un HTC preferat, sau două. Apoi am trecut la iPhone. Apoi la Samsung. Iar acum, unii dintre voi se gândesc să își cumpere un HTC, nu?

Probabil că nu, deși, HTC U11 este primul smartphone de top de la acest producător care vine cu tot ce trebuie dar și cu ceva în plus. Va mai dura puțin, însă cu acest HTC U11, compania ne confirmă că sunt pe calea cea bună.

Pe scurt, avem un procesor Snapdragon 835, cu opt nuclee foarte potente, un procesor grafic de ultimă generație și 4 GB de RAM pe modelul cu 64 GB stocare. Mai există și o variantă cu 128 GB care va veni cu 6 GB RAM. În continuare, ecran de 5.5 inci WQHD, adică 2560×1440 pixeli, mulți pixeli, se vede bine, arată bine, toate cele de mai sus.

Are Gorilla Glass pe toate părțile, pe spate doar vreo șase straturi de sticlă pe care s-au chinuit să le îndoaie pe margini, ca toată lumea de altfel, și multe alte specificații cu care se mândresc toți ceilalți producători deja, de vreo câteva luni.

Atu-urile lui sunt însă cele mai bune căști cu care vine un telefon în pachet, mici, ușoare, pe USB-C și cu Noise Cancelling activ, are margini sensibile la presiune, adică la strângere, pe care le poți folosi cu orice aplicație, și încă ceva. Se laudă cu cea mai bună cameră foto. Mai exact cu cel mai mare scor DXOmark de până acum, 90 de puncte. E drept, tot ei au făcut și Google Pixel care vine pe locul al doilea în același top. Nu mă credeți? Pozele sunt mai jos. PS: Mai facem teste cu el și cu S8 în paralel și revenim cu impresii.

A, preț: 699 Euro la liber. Acum este la precomandă, ajunge în magazine la jumătatea lunii iunie.

 

Ultimele articole

Articole recomandate

56 Comments

  1. Bună, George! Vreau sa achiziționez un g6 sau, poate un S8, la liber din magazin. Ai idee dacă pot fi folosite în Afganistan? Cum fac proba? Am înțeles ca ptr Asia ar trebui decodate, chiar dacă ptr România nu sunt?

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.