UN NOU FLAGSHIP KILLER! – MOTO G200

Sunt multe lucruri de care te poți lega la un smartphone de top, mai ales când scoți din buzunar 1000 de euro sau mai mult. Este ușor să critici un produs mai scump decât unul mai ieftin, tocmai pentru că vrei să fie cât mai perfect. Atunci când vrei un telefon de maximum 500 de euro vei coborâ implicit nivelul așteptărilor, și primele lucruri la care renunți sunt performanța, display-ul și poate bateria.

Motorola face însă niște compromisuri mai puțin vizibile pe această categorie, unul dintre ele fiind calitatea materialor din care este construit G200. Pe de altă parte, plasticul de pe spate este mai rezistent decât orice capac din sticlă, și are aproape același feeling când îl ții în mână. Apoi, ecranul nu este OLED, pentru că ar fi fost sensibil mai scump, ci un TFT cu diagonală de 6.8 inci și 144 Hz care se vede impecabil. Nu are nici o urmă de bleeding pe iluminare și un contrast și luminozitate care concurează aproape cu orice am văzut până acum.

Performanța este surprinzător de top! Cel mai puternic procesor la ora actuală, adică la momentul la care filmăm acest review pe final de Decembrie 2021. Snapdragon 888+ cu cea mai rapidă stocare UFS 3.1 și o cantitate de 8 GB de memorie RAM, fac din Moto G200 cel mai rapid telefon de buget, alături de concurenți precum Pocophone, Realme și Nubia. E acolo sus cu toate cifrele și pentru asta îl apreciem atât de mult. În plus, legat cu un cablu USB-C la un monitor sau televizor, se va comporta exact ca un computer, cu toate opțiunile de care ai nevoie.

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.