Categorie: GADGET

Un LED bun de Black Friday – Philips 55PUS7303/12 – [UNBOXING & REVIEW]

Acesta este un Philips 55PUS7303/12, un televizor din generația nouă a producătorului, cu Ambilight pe trei laturi și cu sistem de operare Android 8.1. Da, ați citit bine, este un Android 8.1 care chiar funcționează. Știu ce glume faceți deja pe seama acestuia dar să știți că este cel mai funcțional televizor cu Android pe care l-am văzut. Adică meniul se mișcă exemplar de bine, rapid, fluid, exact așa cum trebuie. Și chiar merge și asistentul vocal pentru căutări, atât pe YouTube cât și în aplicațiile televizorului.

Acum, pentru că e vorba de un televizor, trebuie să ne uităm cel mai mult la calitatea panoului, la imagine. Și aici stă bine deși se află totuși printre modelele mai accesibile. Culorile sunt clare, vii, nu are probleme de ”bleeding”, constrastul este foarte bun, și surprinzător, nu are probleme nici la rularea conținutului 4K de pe YouTube și Netflix. Chiar și cu HDR.

Dar totuși, dacă nu îl prinzi ca premiu, eu zic că merită și cumpărat la doar 2599 de lei, aproximativ, cu o reducere semnificativă.