Categorie: General

Un coşmar real!

Se zice prin cărţi că mai întâi lauzi şi apoi reproşezi. Am fost în seara asta la noul magazin real din Calea Vitan pentru că e non-stop şi întradevăr ieftin (am găsit pomello la 4 lei/kg). Acum să vă zic ce nu era în regulă. Parcarea este total dezorganizată şi neaerisită. Am avut senzaţia aceea nasoală de sufocare din cauza gazelor de eşapament. Probabil că este manageriată de omul care a comandat şi acceptat panourile acestea luminoase extrem de ciudate. Sunt vreo zece identice în toată parcarea. Citiţi cu atenţie mesajul!

parcare.JPG
După ce oreşti motorul, urci cu forţă rampa rulantă pentru cărucior din ăla de i se prind roţile în bandă. Este oprită, aşa că iei coşul pe sus. Ajungi în magazin unde se stinge subit lumina pentru câteva secunde iar mimozele încep să ţipe. Mă linişteşte un vânzător. “E doar a treia oară. Poate a patra oară cade de tot curentul.” Ce poţi să le reproşezi. La ora 24 ei sunt la muncă. Aşa arăta coada la raionul de preparate calde.

casa-mancare.JPG

Am stat jumătate de oră pentru nişte cartofi şi un cârnat. Lucrau şapte femei pe raion dar numai o casieră. O a doua casă de marcat stătea închisă din ordinul şefului.

Toate ca toate, dar asta le întrece pe toate. I-am iertat când m-am convins că au marfa cea mai proaspătă din lume. Şi o pot dovedi. Unele produse vin din viitor. Practic ele sunt aici înainte să fie produse. Spre exemplu lichidul de parbriz la super-ofertă.

bidoane-lichid-parbriz.JPG

Uitaţi-vă cu atenţie la data de fabricaţie.

bidon-lichid-parbriz.JPG

Ca să nu fiu cârcotaş până la capăt, trebuie să recunosc că în haosul din magazin am găsit ce aveam nevoie, inclusiv un vin Ausbruch de care îmi era dor şi pe care vi-l recomand.