TV 4K de 75 de inci? Da! Vânează-l de Black Friday! – [HANDS-ON]

Am un pont pentru tine. Dacă ești în căutarea unui televizor mare, chiar foarte mare, ține minte acest nume de model: LG 75UK6200. Este numele televizorului pe care ți-l prezint astăzi, și care de Black Friday va costa între 5000-6000 de lei. M-am uitat deja în magazine, atât în offline cât și în online, și nu am găsit ceva mai ieftin cu o diagonală atât de mare.

Știu pe de altă parte că nici 5000 și nici 6000 de lei nu sunt o sumă mică, însă, e vorba de diagonală și de ecran. Nu orice ecran se vede și bine, chiar dacă vorbim de unul de generație nouă, și mai ales unul cu rezoluție 4K. Există modele mai ieftine pe piață, la o diagonală mai mică, mult mai ieftine chiar. Însă dacă arunci o privire la review-uri toți se plâng de același lucru, calitatea imaginii. Ba e ștearsă, ba culorile nu sunt ceea ce trebuie, și multe altele.

De ce îți tot recomand televizoare de la LG pe blog? Pentru că au undele dintre cele mai bune panouri, mai ales în zona de preț accesibilă. Aici luăm în calcul desigur și diagonala. Pentru un 75 de inci cu rezoluție 4K, confirm că acesta este unul dintre cele mai bune ecrane de la un producător de renume.

Trebuie totuși să nu ai așteptări foarte mari în ceea ce privește conectica, sau sunetul. Are suficiente porturi pentru ce ai nevoie, însă nu toate HDMI-urile sunt compatibile ARC. Sunetul este decent, dar totuși, la fiecare televizor îți recomand un sistem de sunet mai bun, măcar un 2.1 tot de la un brand de renume. În plus, nu are nici cel mai performant procesor de pe piață, însă și așa, știe să convertească imagini HD, mai ales cele provenite de pe semnalul TV, în așa fel încât să se vadă bine.

Te las să urmărești clipul video, și dacă ai drum prin magazinul eMAG din Băneasa, treci pe lângă el și butonează-l. S-ar putea să fii plăcut surprins.

Ultimele articole

Articole recomandate

1 Comment

  1. Salut George,
    Cred ca ai un mistype la paragraful 3, in urmatoarea fraza: Pentru că au undele dintre cele mai bune panouri, mai ales în zona de preț accesibilă.
    Uneori, un(d)ele astfel de situatii mai apar :)
    Mult spor in toate si multe salutari!
    Razvan

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.