Turism GPS

Există multe modalităţi de a face reclama unei ţări: atlase, broşuri, monograme, pliante publicitare, pagini web. V-aţi gândit vreodată la hărţi GPS?

Aflu de la Bogdan Condurăţeanu, un amic dezvoltator de hărţi digitale că lucrează intens la „Dacia Magnifica” – un Ghid de Călatorie electronic, încarcat pe un card SD, pe care va strânge absolut tot ce este deosebit în sens turistic şi istoric din România. Adica o hartă de navigaţie GPS pe care vei găsi nu doar benzinării şi hoteluri, ci şi locul exact al bataliei de la Călugareni sau de la Posada spre exemplu sau unde se află monumentul Eroului Necunoscut ori Mausoleul de la Mărăşeşti. Iar când vei ajunge acolo, pe navigaţia ta va începe să ruleze o poveste în format mp3 cu poze. O experienţă completă cu un ghid bine instruit şi niciodată plictisit.

„Dincolo de aspectul noutăţii conceptului, „Dacia Magnifica” reprezintă pur şi simplu viitorul în materie de navigaţie on board şi de promovare electronică (vs. hârtie tiparită) a tot ceea ce există în România. La sfârşitul acestui pilot, vom fi în masură să punem în circulaţie un card SD cu acest ghid utilizabil pe toate produsele Garmin care acceptă tehnologia Travel Guides (seria Nuvi, de exemplu) şi să oferim gratuit oricarui site posibilitatea de interogare şi afişare a acestor informaţii şi de afişare a acestora suprapuse peste Atlasul Digital al Romaniei şi/sau peste imaginile din Google Maps.”

Informaţii suplimentare pe www.daciamagnifica.ro

Ultimele articole

Articole recomandate

5 Comments

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.