Trotineta cu care bați traficul – Ninebot Max G30

Această trotinetă m-a scăpat de frica de trotinete. Bine, nu de toate, cele mici îmi sunt în continuare total antipatice și mă feresc de ele ca de.. Ninebot KickScooter Max G30 este cel mai nou dar și cel mai bun model de la ei, de până acum. Am văzut ceva filmulețe cu un T30 dar mă gândesc că pentru acela voi avea nevoie de un mini garaj în fața blocului. Poate și o mică spălătorie, adică un furtun și o găleată. Fac eu upgrade mai încolo.

Revenind la Ninebot Kickscoter Max G30, este exact ce ai nevoie dacă vrei să mergi repede, mult și să ai și grijă de picioarele și de capul tău. Este mult mai sigură în primul rând, și atunci când ai de circulat prin oraș, fie 1-2 sau 10 kilometri va fi partenerul tău de încredere. Spun asta după ce m-am dat pe ea mai bine de o lună, și pe soare, și pe ploaie. Și la 25 de grade, și la zero grade. Și se comportă la fel de bine ca în prima zi. Ba chiar am luat o bordură atât de puternic încât au rămas urme serioase pe ea. Cred că le vei observa în filmare.

Care sunt diferențele majore între acest model și versiunile anterioare? Ei bine, am comparat-o cu versiunea ES2 tot de la NineBot și este cu totul altceva. Este mult mai grea în primul rând, aproape de două ori, însă este și mult mai sigură. Frâna este acum mecanică și blochează atât roata de pe față cât și motorul care este acum pe spate. Cauciucurile sunt cu aer, fără cameră și sunt mai mari, implicit și suprafața de rulare este mai mare. Apoi, sistemul de închidere e gândit să nu joace deloc, și te poți baza pe ea chiar și pentru o bordură mai serioasă.

Autonomia este spectaculoasă dacă o folosești în modul Drive, adică cu o viteză limitată la 12 km/h și cu o inerție mare la plecare. 65 kilometri poți parcurge cu ea în condiții de temperatură optime. Eu am făcut un maximum de 25, dar o țin doar pe Sport și merg cu ea și la zero grade.

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.