Tributul meu pentru Mihai Dobre Ţone

Condoleanţe celor care l-au cunoscut.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Ultimele articole

Articolul precedent
Articolul următor

Articole recomandate

35 Comments

  1. Salut!
    Am ajuns pe site-ul tău căutând nişte poze pt a face un clip despre Mihai Dobre. A fost chiar urâtă cearta asta a voastră pe marginea unui astfel de articol. O tot ardeţi unii cu deontologie profesională şi alte expresii de genul acesta. Dar când aţi ajuns aici, nu v-o putut ţine deontologia profesională, moralitatea şi ce mai vreţi voi în frâu ca să nu faceţi dintr-un articol de aducere aminte un loc de vărsare a frustrărilor?
    Nu l-am cunoscut pe Mihai Dobre. Doar l-am văzut zburând deasupra stadionului „Silviu Ploeşteanu” din Braşov în timpul unui meci de fotbal. „Şoimii României” se întorceau de la un miting aviatic ţinut la Ghimbav şi când au trecut deasupra stadionului, preţ de câteva minute, au încântat spectatorii de la stadion cu manevrele lor acrobatice.

  2. Intr-adevar, media tinde sa vorbeasca numai prostii cind e vorba de aviatie si in special cind e vorba de aviatia comerciala. Faptul ca cineva mai incearca din cind in cind sa mai ridice ceata deasupra acestui domeniu e laudabil si n-ar trebui sarit imediat la atac. Sint putini in media care chiar stiu despre ce vorbesc, iar cind vorbesc se vede ca exista pasiunea pentru aviatie. Cred ca unul dintre ei este si George, iar reportajul chiar a avut bun simt, nu s-a aberat, nu s-a spus nimic deplasat. In aceasi categorie l-as baga si pe Adelin Petrisor, chiar daca e de la concurenta:) Nici in asta si nici in primul. Chiar daca in ambele au fost folosite poze si de pe yankeeromeo.ro, citeodata scrisa sursa, citeodata nu, nu vad de ce m-ar supara chestia asta. Yankeeromeo.ro este scris exact pentru asta, pentru a populariza aviatia. Sintem oare noi chiar asa mari fotografi sau am avut exclusivitatea vreunui eveniment ca sa ne facem asemenea probleme despre copyright?
    Parca toata lumea pina acum striga ca militeaza pentru mediatizarea aviatiei generale … eh, asta se face cu materiale din diverse surse .. iar daca intr-adevar vreti sa se promoveze aviatia, hai sa nu mai fim asa de rautaciosi cu cei care o mai fac din cind in cind.
    George, din partea mea, de cite ori ai nevoie de ceva de pe site-ul meu te rog sa le folosesti cu incredere.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.