Trenduri în industrie – Interviu cu Asus, Huawei, Samsung, Oppo și OnePlus

Indiferent ce am spune noi sau ”ziarele”, pandemia este văzută un pic diferit de industria de tehnologie. Am stat de vorbă cu directorii marilor companii din România, mai precis Asus, Huawei, Samsung, Oppo și OnePlus și majoritatea ne-au spus că o duc bine, mai bine decât se așteptau la începutul anului. Nu mai sunt stocuri pentru componente de laptop-uri, telefoane sau tablete până la jumătatea anului 2021. Da, ai citit bine, 2021.

Dacă vrei un laptop de 2000 de lei, o tabletă de 500 de lei sau chiar telefoane accesibile o să ai de căutat în perioada care vine. Și noi care ne gândeam că așteptăm începutul anului cu prețuri mai mici ca de Black Friday. Nici televizoarele nu stau rău, mai ales că au devenit și monitor anul trecut, pentru cei care lucrează de acasă, pe lângă funcția de televizor sau centru multimedia ori de gaming.

Va fi o problemă să găsim tablete accesibile pentru toți copii care au nevoie de ele și chiar și mai greu pentru noi. Există și o parte bună aici, pe lângă veniturile mai mari ale companiilor, faptul că vom cumpăra dispozitive mai scumpe cu o durată mai lungă de viață, atât din punct de vedere hardware dar și software. Adică vor primi actualizări pe o perioadă mai lungă de timp. Un telefon de top nu îl schimbi o dată pe an, ci mai degrabă la 2-3 ani. Valabil și pentru o tabletă bună sau o husă atent îngrijită.

 

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.