Traditio P80 – AER ROMÂNESC!

Cel mai important și totodată cel mai ignorat aspect al vieții este aerul pe care îl respirăm. Dacă stai la țară atunci ești norocos, însă, dacă îți faci veacul pe străzile din București deja știi cum e să te usture nasul atunci când ieși din casă. Realizezi imediat cât de mare este poluarea mai ales după câteva zile de secetă, când asfaltul este ca o plită încinsă, și tot praful, polenul și alergenii plutesc în voie la un metru și jumătate de pământ.

Unii ar spune că aerul din casă ește și mai poluat, și le dăm dreptate. E de fapt aer de afară, intoxicat cu dioxid de carbon și cu praf de pe hainele de stradă, sau chiar din cele de casă. Dacă ai un copil mic știi cel mai bine despre ce vorbesc. De aceea poate ai investit deja într-un purificator de aer, și eventual și un umidificator.

Astăzi facem review la un astfel de dispozitiv care curăță aerul din casă la un nivel la care și doctorii dintr-o sală de operație ar fi invidioși. E produs de o firmă românească și se numește Aleco Air Traditio P80. După cum se observă și din design-ul său.. tradițional. Are de toate, un filtru grosier, un filtru True HEPA, unul de carbon activ și chiar lampă UV pentru distrugerea bacteriilor mai mici de 1 micron, care s-ar putea strecura prin filtrul HEPA. Insist pe acest filtru, pentru că este singurul capabil să ne scape de particulele de 2.5 microni, cele care sunt cele mai nocive de altfel.

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.