Categorie: General

Toţi idioţii din oraş mă urmăresc numai pe mine

Am o zi proastă. M-au înfuriat groaznic o mulţime de idioţi azi. Aşa că faceţi-vă un bine şi nu vă adăugaţi şi voi pe listă.

Ultimul mi-a claxonat exact în spate, în momentul când umblam la portbagaj. Am crezut că fac infarct. Am răcnit cât am putut: “Băi, idiotule! Dacă eram bolnav de inimă şi mă prăbuşeam pe capota ta acum, erai bun de puşcărie. Omor din culpă.”

Altul m-a înghesuit mai devreme la metrou. Un pensionar din categoria celor antrenaţi să mute plasa metru cu metru la cozile comuniste în timp ce bârfeşte inutil şi se încălzeşte sub pufoaica greu mirositoare. Mă împingea, deşi eram doar patru oameni care stăteam la rând să luăm tichete. “E a patra oară când mă împingeţi. Vă rog să aveţi răbdare, că nu merge mai repede dacă îmi tot daţi brânci.” Răspunsul a venit direct din prepuţul gândirii. “Dar ce, dom’le, nu ne mai atingem acuma?  Tineretul din ziua de azi…”

Şi încă nu am început cu cei de la muncă. Dar pentru piariştii “spălaţi” din multinaţionale las un articol separat. Scrie-mi şi tu de ce idioţi te-ai lovit azi.