Top Gear în România – Video

Enjoy while it lasts. Foarte interesant, însă miroase a reclamă de la o poştă. Cu toate acestea mi-a plăcut.

Later edit:
Am găsit şi restul: http://fulgerica.com/2009/11/16/top-gear-in-romania/#more-13620

Ultimele articole

Articole recomandate

7 Comments

 1. Cred ca cei implicati in lansarea lui „Land of Choice” cit si „blonda” mai au de invatat….

  Eu nu vad sensul „miroase a reclama”. Totul face parte dintr un turneu mondial de PROMOVARE!!!

  Clip impecabil, faci parte din media… uita te atent la unghiuri, distributia luminii pe subiect, focus, cadre, etc. Fiecare imagine convinge si ti trezeste pofta, abia te poti abtine… vrei mai mult, extraordinar.
  Asa ceva nu vezi in Romania nicaieri pe sticla intr un auto show. Ne dau o lectie de stors lamai. Noi stam aici de atita vreme si nimeni nu a indraznit piina acum…, clipul bate de departe tot ce s a facut la noi pe sticla in domeniu si fara rezerve da o lectie de marketing.
  Nota 10 BBC ului si nu numai, un workshop binevenit.

 2. Nici eu nu vad sensul „miroase a reclama” in loc sa fim bucurosi ca pentru 20 min tara noastra a fost subiectul principal al telespectatorilor emisiunii care stii si tu foarte bine George cat de numerosi sunt. Let`s enjoy it, shall we..?

 3. Eu zic k au reusit sa arate realitatea din tzara noastra…cu lumea de la tzara, cu carutzele @ stuff si cei care au o gramada de bani si isi permit orice, exemplu dat de bolizii de sute de mii de euro din parcarea hotelului rex (dupa mine ink nu au fost prezente si cele de juma de milion euro: rr phanton, mayback, slr-ul). Ce nu inteleg cum drq au reusit sa ajunga p strazile alea de tzara din satul cu tzigani…sa treaca podetzul ala din lemn care scartzaia..:))). Oricum emisiunea chiar mi-a placut, a fost superba :X

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.