Categorie: GADGET

TOATE APLICAȚIILE DE PE TELEFONUL MEU

Acestea sunt toate aplicațiile de pe telefonul meu. Primul episod a fost despre ce aplicații folosesc ca să îmi controlez casa, acesta este despre ce folosesc eu zi de zi, indiferent de telefon. Apropo, este ultima mea zi cu Note 9 pentru că deja am făcut transferul aplicațiilor pe S10+. Așadar, să o luăm cu începutul, ecranele principale sunt puține, dar folosesc atât scurtături de apelare pentru oamenii cu care vorbesc cel mai des dar și multe widget-uri ca să fiu la curent cu numărul de subscriberi sau diferite atenționări de la alte aplicații.

Nu folosesc ecranul principal de la Samsung, și deși Note 9 a primit update-ul la One UI și Android 9, folosesc în continuare Nova Launcher. M-am obișnuit cu el, l-am organizat așa cum mi-am dorit, și îl instalez acum pe fiecare telefon care ajunge la mine pe mână. E mai simplu așa, am toate icoanele și aplicațiile în același loc pentru că îl pot customiza așa cum îmi doresc. Bine, pe aproape toate telefoanele, doar pe cele cu Android. Îmi pare rău, pentru iOS nu am nici o soluție, toată lumea are parte de aceeași experiență. Aproape.

De notat este că și instalez multe aplicații și dacă ajung să nu le mai folosesc o lună, maximum două, renunț fără nici o emoție la ele. La altele renunț pentru că trebuie să o fac, deși mi-au fost aproape timp de câțiva ani buni. Da, mă refer la Clash Royale pentru că am considerat că timpul meu nu este optimizat și chiar ajungeam să pierd timp în joc.

Nu te mai țin aici de vorbă ci te las să urmărești clipul de mai jos. Dacă vezi vreo aplicație și nu am vorbit despre ea, lasă-mi un comentariu mai jos și îți spun ce face. Dacă știi și tu alte aplicații care te ajută să fi mai productiv și să economisești timp și nu ai văzut-o la mine de asemenea, lasă-mi un comentariu și spune-mi ce folosești.