TINERII ROMÂNI NU SUNT AȘA CUM ÎȚI IMAGINEZI. POVEȘTI REALE #IGDLCC

Tinerii Români nu sunt așa cum îți imaginezi. Nu sunt niște ”copii” care merg la școală, apoi la mall, și pierd vremea pe TikTok ori nopțile cu prietenii. Sunt mult mai bine informați decât tine, sunt mai rapizi în a lua decizii, lucrează deja în diferite domenii și au experiență de câțiva ani în ceea ce fac. Au probleme reale cum ar fi afecțiuni psihice, deficit de atenție, drame în familie sau în cercul lărgit de prieteni, iubiți care și-au luat viața, sau profesori care au atentat la siguranța fizică a acestora.

Ei vorbesc cu un psihilog mai mult decât tine, și își vor rezolva problemele mai rapid pentru că sunt conștienți că le au. Sunt probabil mai trecuți prin viață decât ai fost tu la vârsta lor, și e greu spre imposibil să le mai spui că nu au ”școala vieții”. Apropo, sunt mai conectați, mai informați și mai îngrijorați decât tine de situația politică din țară, precum și cea internațională, de situațiile climatice, și chiar de starea războiului. Știu ce canale de media să evite, și știu mai bine ca tine cu cine să voteze. Cred că e momentul să învățăm și noi de la ei.

Ultimele articole

Articole recomandate

1 Comment

  1. Buna ca sa dau un raspuns la ultima intrebare sunt peste 30 de ani si nici vorbă sa fi stiut atat cat stiu tinerii ăștia ma bucura mult ca generația nouă este mult mai educată din toate punctele de vedere si sper sa se schimbe in bine toată țara datoritălor.Si daca sunt total sinceră nici la varsta aceasta (33 ani) nu stiu atâtea ca ei la 20 este wow.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.