Testul suprem de încărcare al telefoanelor de top!

 

Ne-am gândit noi ce și cum să mai facem cu toate telefoanele pe care le avem la studio în ultima vreme, și dilema mea a fost dintotdeauna, care se încarcă cel mai repede? Unele au nevoie de două ore, altele de trei, și mai nou telefoanele de top se laudă cu mai puțin de jumătate de oră pentru jumătate de baterie încărcată. Încărcătoarele din pachet devin din ce în ce mai mari, iar cablurile din ce în ce mai deștepte. Pe de altă parte, unii producători folosesc încă cablurile microUSB, chiar și la telefoane de 300-400 de euro.

Așadar, ne-am pus pe treabă, am strâns șase dintre cele mai performante telefoane de pe piață, le-am descărcat baterie cu ajutorul unui program de genul Battery Discharge, și le-am băgat în priză. Pe fiecare, cu încărcătorul și cablul original. Aproape. Am avut și situații speciale cum ar fi cele de mai jos. În plus, aproape fiecare are o tehnologie diferită de încărcare, de aceea unele se încarcă și mai repede, iar altele sunt mai reci. Vi le explic mai jos, în ordinea numerelor de pe tricou.

One Plus 5T – Încărcător și cablu originale – Tehnologie Dash Charge cu 4A și 5V (se păstrează cel mai constant și mai rece dintre toate pe tot parcursul încărcării)

Huawei P20 Pro – Încărcător și cablu originale – Tehnologie Super Charge  cu 4.5A și 5V (foarte rece și destul de constant și el, până când ajunge aproape de 100%)

Sony Xperia XZ3 – Încărcător aproape de cel original – Tehnologie QuickCharge 4.0 (a funcționat pe 3.0) cu

Huawei Mate 20 Pro – Încărcător și cablu originale – Tehnologie Super Charge 40W – 4A cu 10V (ce-i în mână nu-i minciună) – adică e cu surprize

iPhone XS MAX – Cablu USB-C la Lightning și încărcător de MacBook cu USB-C – Doar așa merge să îl încarci rapid, cel din pachet e lent nevoie mare

Samsung Galaxy Note 9 – Încărcător și cablu originale – Tehnologie Fast Charging cu 1.67a ȘI 12v – Surpriză, surpriză, nu este cel mai rapid.

Ultimele articole

Articole recomandate

48 Comments

  1. Mate 20 Pro ca si daily driver. Sunt tare curios cat de sigura este autentificarea cu camera 3D. Am vazut pe Youtube ca ar merge deblocat chiar si cu o poza si ca ar fi un bug asta. Ar fi super daca ai putea testa. Multumesc anticipat.
    O zi buna va doresc.

  2. După părerea mea, Huawei Mate 20 Pro este cel mai bun telefon, învingând până și Asus ROG phone la categoria performanță. Datorită review-ului tău cu Huawei P9 lite 2017, eu sunt acum deținător al respectivului telefon,care mă impresionează și acum cu performanța sa în jocuri.Baftă în continuare!

  3. Eu as zice să-ți ei mate 20 pro ca daily driver pentru ca bateria de 4200mph te va tine ceva și pentru ca să încărcat și într-o ora și 10 min dcei practic tu vei alege care ți se pare mai eficient a să știi când ai făcut un episod cu soul 5 pro și mai era un domn care ți-l prezenta și acela era nasul părinților mei

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.