Tesla Model 3 cu extra ghinion

Stați liniștiți, nu este mașina mea, și totuși, Alex a pățit-o cu a lui Model 3 pe care o avea de doar două luni. A găsit-o lovită în parcare și acum se chinuie să obțină despăgubirea de 18.000 de euro pe RCA-ul vinovatului. Apropo, vinovatul susține că a ferit o pisică noaptea, iar mașina lui Alex a lovit și bordura lângă care era parcată. Bordura a devenit a treia parte a accidentului deci nu se pune problema de o amiabilă. Deci bordura este a treia parte vătămată și nu se poate încheia o amiabilă între cele două mașini. Bordura nu se poate deplasa la poliție și nu poate da declarație…

Ce rămâne de făcut acum pentru Alex? Discuția e lungă iar concluzia o vom ști doar atunci când ne va spune Alex care este situația și cum a rezolvat toate problemele.

Ultimele articole

Articole recomandate

37 Comments

 1. Observ ca nu ai aprobat comentariul anterior dar sper ca macar informatia sa fi fost valorificata. O a doua informatie se refera la faptul ca impactul cu bordura trebuie despagubit de acelasi asigurator pentru ca pagubele au legatura de cauzalitate fiind rezultate din acelasi eveniment. Asiguratorul are interesul de a nu efectua plata dar politistul rutier ar intelege fenomenul si ar mentiona corespunzator in procesul-verbal. In ideea in care consideri ca nici acest comentariu nu indeplineste conditiile de publicare sau ca informatia nu este utila, voi inceta sa consum timp pentru a scrie. Succes!

 2. O idee pentru posesorul masinii. Conform legislatiei, are dreptul pe RCA-ul celui care a lovit masina, sa inchirieze ( sa ia gratuit, iar firma de rent va recupera banii de la RCA) o masina de aceeasi clasa, pe timpul cat masina este imobilizata si in service.

 3. Salutare , nu stiu ce a facut domnul in cauza , insa , trebuie mentionat urmatorul lucru care , in functie de ce a ales sa faca , este posibil sa-l ajute.

  Asiguratorul RCA nu o sa-i dea banii necesari reparatiei , pe langa asta nu vor suporta transportul in Austria decat dupa un proces in instanta , ceea ce ar dura foarte mult.

  Domnul acesta poate , daca nu a facut deja asta sa abordeze urmatoarea varianta :

  Deschide dosar de dauna pe asigurarea facultativa CASCO , ei or sa-i deconteze mult mai mult , dupa care vinovatul o sa-i semneze faptul ca este de acord ca asigurarea CASCO sa faca regres pe asigurarea RCA .

  Astfel masina se repara mult mai repede iar toata documentatia ramane intre societatile de asigurare ale amandurora .

  In acest fel se scuteste timp … Societatea asiguratoare CASCO , are timpul necesar sa ceara banii de la RCA , chiar si in instanta , castiga si isi recupereaza chiar si dobanda .

  Chiar as fi curios ce s-a intamplat .

  Succes ;) !

 4. Status update:
  Din întâmplare l-am cunoscut pe Alex in acest week-end la afacerea de familie a lui, si deocamdată mai speră sa o poată avea reparată undeva la Craciun, parca.

 5. Salutare, mai aveti vreun update ceva despre situatia masinii Tesla detinuta de Alex? Daca a fost reparata pana la momentul actual, cat a costat si daca a fost platit integral de asigurator?

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.