„Ţepe pe mail de la pseudo-Orange”

Ca să completăm inventarul de ţepe cu credit Orange, vă invit pe blogul fratelui meu pentru cea mai recentă găselniţă a acestor minţi îmbâcsite de lene dar motivate de banul nemuncit.

Ţepe pe mail de la pseudo-Orange

Ultimele articole

Articole recomandate

34 Comments

 1. Am crezut si eu ca eram printre cele mai fericite, dar nu era sa fie asa, am trimis datele ca si alexandra si la urma mi se cerea comision 499.22 de euro, iata aici nu intelegeam ce mai e si asta!!!!
  C/ Las Acacias 8 ,11007, C?diz
  TEL :+34-665-252-812
  FAX:+34.616.118.416
  quinigolespana@yahoo.es
  NR. DE REF.: ROEUSP7775553
  NR. DE CERERE: X–8007891324–Z,

  IN ATENTIA BENEFICIARULUI

  INSTINTARE DE PREMIU, ULTIM APEL.

  Ne face placere sa va instintam de aparitia loteriei EL QUINIGOL , un program international care are loc in Madrid, Spania pe data de 31 august 2008. E-mailul dumneavoastra care corespunde numarului de tichet 357-0146-744-224 cu numarul de serie 51128-07 a castigat numarul norocos 1-M-M-1-1-1+0-2 care a castigat loteria de categoria a treia.
  In consecinta s-a aprobat sa intrati in posesia sumei de ? 93.015,45 ( NOUAZECI SI TREI DE MIL CINCISPREZECE EURO PATRUZECI SI CINCI CENTI), fiind inregistrat cu NR. DE REFERINTA :EUMESP7775553 SI NR. DE CERERE X-8007891324-Z. Aceast premiu face parte din o suma totala de ?1.581.262.65 ( UN MILION CINCISUTE SASEZECI SI DOUA MII DOUA SUTE SASEZECI SI DOI EURO,SASEZECI SI CINCI CENTI) impartite pe plan international intre 17 persoane castigatoare a loteriei categoriei a treia. Modul inmanarii acestei sumi se poate alege dintre urmatoarele optiuni: (A) C.E.C (B) TRANSFER BANCAR (C) INMANARE PERSONALA.
  Suma dumneavoastra este depozitata la banca Ruralcaja fiind asigurata cu numarul dumneavoastra de referinta din motive de securitate si va va fi inmanata din hotararea Consiliului Loteriei dupa ce se vor verifica toate datele.
  Va cerem sa tineti in secret acest premiu si sa nu il faceti cunoscut in mod public pana cand va va fi inmanat, deoarece face parte din politica de securitate a loteriei pentru a se evita cererea de catre o alta persoana. Agentul dumneavoastra a cumparat tichetul cu e-mailul dumneavoastra pentru programul de anul acesta ,fiind un total 56940 de tichete care au fost cumparate de catre agent pentru cetateni din Europa, Asia, Canada si Statele Unite ale Americii.Toti participantii au fost selectati la intamplare prin intermediul unui program computerizat.
  Pentru a se putea procesa inmanarea premiului loteriei , va rugam contactati agentul dumneavoastra Dna. ANA SANCHEZ managerul de externe a bancii Ruralcaja ,la tel.+34.693.548.415 si sa ii facilitati nr. de referinta si nr.de cerere.
  Puteti verifica detalile extragerii la sorti accesand urmatoarea pagina de web:

  http://onlae.terra.es/quinigol/resultados/r_s35qg0109.htm

  Contactati pe d-na Ana Sanchez, pentru a solicita formularul de cerere a premiului , care va trebui mai apoi sa-l completati si sa-l trimiteti prin fax (00 34.911.817.394 ).sau e-mail (ruralcajabancoespana@yahoo.com.hk ) bancii Ruralcaja pentru a se putea realiza verificarea datelor.
  FELICITARI inca o data din partea tuturor membrilor personalului pentru ca faceti parte din acest program international de loterie.

  JUAN FERNANDO HERN?NDEZ
  (PRESEDINTE)

 2. Am primit si eu un email tot ceva cu „natwest bank”(nustiu daca e scris corect numele bancii ) dar stau si ma gandesc ca vad ca toti primim atatea de multe emailuri puii mei tu ti dai seama ca ti castigatori sunt mai ales acu….NU TREBUIE SA STAI MULT SA TE GANDESTI DACA E TEAPA
  ASTA E TEAPA 100%

 3. si eu primesc de vreo saptamana de la Pagar loteri cosult MADRID Ca sunt casigatoarea a unui milion de euro ,dar eu nu am jucat niciodata ,dar zic ca am fost aleasa luni august ,si imi cer datele ce ziceti e TEAPA NU ? VA ROG RSP
  George Buhnici: Te-ai prins. E ţeapă!

 4. Apropo de cele de m-ai sus si eu ma enumar printre „miliardarii” din vise oare nu se gaseste cineva sa le puna capat acestor nenorociti ,care profita de naivitatea celor care nuDear Winner, After due verification of your claim reference and batch numbers as one of the winners of the U.K. National online lottery for 2009, and having confirmed the requirements for your claim from the payment centre, I will like to notify you of the following; prea au de aface cu lumea interlopa

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.