TELEFONUL CU CEA MAI MARE BATERIE – IHUNT S90 STRONG APEX

Cu toții ne dorim un telefon a cărui autonomie se apropie de o săptămână, așa cum era ”pe vremuri”. Greu de făcut, mai ales acum când procesorul unui smartphone este mai puternic ca cel al PC-ului de ”pe vremuri”. iHunt încearcă să combine astfel o baterie cu o autonomie apropiată de o săptămână (dacă nu îl folosești în mod intens pentru video) cu un telefon rezistent, numai bun de luat pe șantier. Hai să vedem dacă au reușit.

iHunt S90 STRONG APEX este denumirea telefonului. Nu mai am nimic de spus la acest aspect, trecem mai departe. La construcție nici nu știu ce aș putea să spun, este cel mai greu și mai gros telefon care a ajuns pe masa de review. Da, am văzut și altele mai mari dar erau aproape imposibil de ținut în mână. Acesta ajunge totuși să nu îți forțeze mușchii brațului pentru câteva minute de convorbire. Este gândit să reziste și asta îmi place, deși, se spune că nu ar fi pentru submersie. Adică nu îl poți scufunda în apă însă nu se supără dacă îl stropești cu apă, suc, bere sau ciment.

La performanțe nu stă rău. Acolo unde ne așteptam, la aproape 100.000 de puncte în AnTuTu cu 4 GB RAM și 64 GB stocare și un procesor decent. Decent dar de 2014-2015, un Helio P23 care nu este cel mai econom din punct de vedere consum. Dar decent.

Partea bună este că avem toată conectivitatea posibilă pe el, de la un port USB-C la WiFi N Dual-Band, GPS, toți senzorii de care are nevoie un telefon modern și chiar încărcare wireless. Da, ai auzit bine, încărcare wireless pe un telefon rezistent. Asta cred că este cu adevărat o premieră.

Ultimele articole

Articole recomandate

88 Comments

  1. Salutare!

    Referitor la `.. se spune că nu ar fi pentru submersie. Adică nu îl poți scufunda în apă însă nu se supără dacă îl stropești cu apă, suc, bere sau ciment.`.. din cate stiu standardele ip68 se refera la rezistenta la praf si la subersie de pana la 1.5 m timp de 30 de minute.
    In cele din urma sunt putin confuz.. chiar nu rezista la submersie?

    Multumesc anticipat de raspuns!

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.