Categorie: GADGET

Telefonul care printează poze – [UNBOXING & REVIEW]

Fără nici o glumă sau exagerare, acesta este Moto Z3 Play, smartphone-ul care printează pe hârtie, fotografiile pe care le faci cu el. Bine, ai nevoie de un modul numit MotoMods de la Polaroid, dar chiar printează fotografii color. A, și acel modul MotoMods este compatibil cu toată seria de telefoane Moto care suportă Mod-uri. Cred că acesta este lucrurl care m-a impresionat cel mai mult la acest pachet. Bine, și telefonul e simpatic, bine construit, bine echipat și vine cu o baterie extra în pachet.

Unde ai mai auzit așa ceva, ca telefonul tău să vină cu o baterie în plus. Cei de la Moto s-au chinuit să îl facă atât de subțire ca să fie decent atunci când pui Mod-uri pe el, dar au realizat că bateria integrată nu va rezista prea mult și au pus în pachet una extra. Un Moto Mod desigur, ca să nu fie nevoie să oprești telefonul înainte să îi pui ”perfuzia”.

Moto Z3 Play este totuși un telefon de buget mediu. Nu pot să îi cer prea mult mai ales pentru că oferă mai mult decât aproape toți competitorii săi la prețul de 1900 de lei. Pe primul loc vine compatibilitatea cu acele Moto Mod-uri care deja cred că sunt peste zece la număr. Apoi vine display-ul AMOLED. Unde mai vezi un display atât de bun pe un telefon sub 2000 de lei. Și abia după acestea vine performanța și autonomia, cu bateria extra din pachet. Serios, nu prea am ce să îi reproșez. Poate faptul că vine cu căști cu jack și te obligă să folosești adaptorul de USB-C din pachet. Cred că e doar din cauza stocului mare de căști cu mufă jack. Nu e o problemă, poți să trăiești și cu un adaptor. Apple ne-a învățzat deja acest lucru.

Moto Mod-ul Polaroid de care vorbesc nu este ieftin. undeva pe la 200 de euro este probabil mai mult decât ai plăti pentru o imprimantă foto de dimensiuni reduse. Avantajul este desigur dimensiunea și faptul că se alimentează direct din bateria internă. Atunci când tehnologia se simplifică atât de mult începi să o apreciezi cu adevărat.