Telefonul care printează poze – [UNBOXING & REVIEW]

Fără nici o glumă sau exagerare, acesta este Moto Z3 Play, smartphone-ul care printează pe hârtie, fotografiile pe care le faci cu el. Bine, ai nevoie de un modul numit MotoMods de la Polaroid, dar chiar printează fotografii color. A, și acel modul MotoMods este compatibil cu toată seria de telefoane Moto care suportă Mod-uri. Cred că acesta este lucrurl care m-a impresionat cel mai mult la acest pachet. Bine, și telefonul e simpatic, bine construit, bine echipat și vine cu o baterie extra în pachet.

Unde ai mai auzit așa ceva, ca telefonul tău să vină cu o baterie în plus. Cei de la Moto s-au chinuit să îl facă atât de subțire ca să fie decent atunci când pui Mod-uri pe el, dar au realizat că bateria integrată nu va rezista prea mult și au pus în pachet una extra. Un Moto Mod desigur, ca să nu fie nevoie să oprești telefonul înainte să îi pui ”perfuzia”.

Moto Z3 Play este totuși un telefon de buget mediu. Nu pot să îi cer prea mult mai ales pentru că oferă mai mult decât aproape toți competitorii săi la prețul de 1900 de lei. Pe primul loc vine compatibilitatea cu acele Moto Mod-uri care deja cred că sunt peste zece la număr. Apoi vine display-ul AMOLED. Unde mai vezi un display atât de bun pe un telefon sub 2000 de lei. Și abia după acestea vine performanța și autonomia, cu bateria extra din pachet. Serios, nu prea am ce să îi reproșez. Poate faptul că vine cu căști cu jack și te obligă să folosești adaptorul de USB-C din pachet. Cred că e doar din cauza stocului mare de căști cu mufă jack. Nu e o problemă, poți să trăiești și cu un adaptor. Apple ne-a învățzat deja acest lucru.

Moto Mod-ul Polaroid de care vorbesc nu este ieftin. undeva pe la 200 de euro este probabil mai mult decât ai plăti pentru o imprimantă foto de dimensiuni reduse. Avantajul este desigur dimensiunea și faptul că se alimentează direct din bateria internă. Atunci când tehnologia se simplifică atât de mult începi să o apreciezi cu adevărat.

Ultimele articole

Articole recomandate

5 Comments

  1. Ceau George! M-am uitat la video-ul tău, ca de mai fiecare dată când postezi dar în asta nu sunt de acord cu un lucru, faptul că zici ca telefonul asta e bun, chiar printre cele mai bune la categoria ~2000 de lei! Îți dau exemplu de un telefon mult mai bun la 2000 de lei în magazine ro și anume Honor 10 la care aștept și un reviw dacă se poate pentru că în teorien și andutu(lucul 17 când m-am uitat) și pe Youtube e bun rulează orice joc la cerințe maxime etc, să îi vina review, pentru că eu cred că acesta raport calitate preț e cel mai bun mind range!

  2. Chier sunt intreesata si as vrea sa al chistig eu am 16 ani te rog frumos alece ma pe mine te rog mult . Imi plac foarte tare vidioclipurile tale spre sa ajunci la suma de 10000000000000 de abonati multumesc.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.