Telefon de buget cu surprize – ASUS Zenfone Max Pro M2

Acesta este ASUS Zenfone Max Pro M2. Un nume lung pentru un review ceva mai scurt, dar cu folos, pentru că este unul dintre cele mai interesante telefoane de buget care au ajuns pe masa de review anul acesta. A, stai, suntem abia la început de februarie. Să vezi ce va fi la final de lună după MWC, locul unde se lansează cam toate vârfurile de gamă în acest moment.

ASUS Zenfone max pro M2 este un fel de Zenfone 5 la aproape toate capitolele, mai puțin la construcție. Are mai mult plastic și mai puțină sticlă, cel puțin pe spate, pentru că pe față se laudă cu Gorilla Glass 6. Este însă mult mai ieftin, 1200 de lei pentru un telefon cu performanțe medii și baterie de 5000 mAh nu e de glumă. ASUS joacă tare pe acest segment și are șanse mari de câștig.

La performanțe este aproape identic cu Zenfone 5, aproape același punctaj de 130.000 de puncte în AnTuTu, aceeași cantitate de memorie RAM, stocare din belșug, un procesor foarte similar ca performanțe și cam atât. Camerele sunt puțin diferite și nu excelează. Cel puțin nu atît de mult ca cele de pe Zenfone 5. Dar hey, este totuși 1200 de lei. Nu preai cum să te lupși pe această zonă de preț decât dacă aduci în discuție o sumă de caracteristici care să impresioneze utilizatorul.

Apropo de impresionat, v-am spus că bateria are 5000 mAh, nu? Și face pereche bună cu procesorul de generație nouă, astfel putem spune că va rezista cu brio la două zile de muncă moderată. Dacă te uiți însă pe YouTube, în rezoluție FullHD, pe abonamentul de date, va fi nevoie să iei cu tine o baterie externă. Ține minte, cel mai mare consumator de energie al unui telefon este ecranul. Dacă este aprins.

Ultimele articole

Articole recomandate

5 Comments

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.