Ţeapă sinsitru de proastă

Vai ce prostie! Mai nou „scrisorile africane”, adică genul de mesaje de mai jos au ajuns la un nou nivel de perversiune. Sunt însă atât de prost puse în operă, încât mă tem că vor găsi şi câteva victime printre cei cu studii… lipsă.

Infractorii îţi cer datele personale şi apoi plata unui avans modic ca să îţi dea premiul, şi ca să se asigure că intri în plasă, îţi scriu în limba română, din fericire varianta imposibilă. Cred că soluţia perfectă este să iei acest text şi să îl treci înapoi prin Google Translate ca să obţii textul original în engleză. Poate aşa înţelegi scenariul mai bine. Altfel, o risipă de diacritice…

Din biroul de International
Premiul Promovarea Coordonator
Milioane Mega Divizia Premiul Loteriei.
Great Ormond Street WCI Londra Marea Britanie

RE: NOTIFICARE CASTIGATOARE

Dragi Numărul Câştigătorul 7!

Biroul de divizare al loteriei din Marea Britanie castiga Mega Millions are placerea de a raporta că a fost anunţat câştigătorul soarta a şaptea a Milioane barca lui Mega Programul Loteria avut loc în iunie 2010.

Companiei dvs. personale sau adresa de e-mail a fost selectat şi anexat la câştigarea numărul şapte (7), cu număr de lot: MR-89705, număr de loterie: numărul de MR-65 812 şi câştigătoare: MR-43 668. Prin urmare, aţi fost aprobat pentru o sumă forfetară de lire 1,000,000.00 RON (un milion de Great British Pounds Sterling), în numerar şi plată a fost creditată în Ref nr: 89680MM.

Acest lucru este de la un premiu în bani total de £ 25 milioane lire sterline împărţite între Douăzeci şi cinci (25) câştigători norocoşi International din întreaga lume de către Regatul Unit divizia Mega Milioane loterie cu obiectivele unei asistenţe financiare globale câştigătorilor norocos .

Pentru a revendica premiul fondurile, trebuie să vă adresaţi auditorul (Dr. John Andrew) Divizia de plată din Regatul Unit.

Mai jos este noastre informatii de contact Financial Controller.
Contact E-mail: drhowardjohn@live.com
Nume de contact: Dr. Ioan Andrei
Tel / Fax: 44 702 408 8958

Aceasta necesită transmite detaliile de victoria sa asupra direcţiilor de mai sus e-mail. Şi informaţiile dvs. personale la adresa de mai sus pentru verificare, şi alte proceduri în legătură cu eliberarea de fonduri în dvs.

bovine. Informaţiile dvs. personale includ:
1) Numele complet ………………………………………. …..
2) Naţionalitatea ……………………………………….. …
3) Ocupaţia ……………………………………….. ………………….
4) Varsta ……………………………………….. ……………
5) nr de telefon de contact ………………………………….
6) sex … … … … … … … … … … … … … … … ….

De îndată ce aţi contact Controlorul financiar, care va consilia pe
ce să facă pentru a obţine banii premiu.

SIGURANŢĂ
Din motive de securitate, va sfatuim toţi câştigătorii să păstreze aceste informaţii confidenţiale pentru a câştiga publicului până la creanţele lor sunt procesate documente şi premiul lansat pentru tine.

Aceasta este parte din protocolul noastre de securitate pentru a evita dubla susţinând şi nejustificată a profita de acest lucru programate de către non-participanţi sau personal neoficiale.

Cu stimă,
Dr. Richard C. Doamna Goldstraw Martins Lillian
(Şef Co-ordinator) (secretar)

Ultimele articole

Articole recomandate

6 Comments

  1. Daca vrei sa razi un pic de el spune-i ca-i trimiti totii banii necesari cu conditia sa-ti plateasca el in avans cheltuielile de transfer bancar (prin Westen Union) … sunt sigur ca nu o sa te mai caute in veci 1 Adica trebuie sa fi mai excroc decat excrocii !

  2. … teapa ! teapa ! am primit si eu acest mesaj… de data asta in romana si tradus … prost ! mai sunt unii care spera sa tepuiasca in felul asta ! dar la mine nu au reusit !!!

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.