Ţeapă… pe numele lui Dumnezeu

Încă o „scrisoare africană”, adică o ţeapă dată naibii însă, pentru Dumnezeu, tare haioasă… O prezint aşa cum a ajuns la mine. Traducerea şi adaptarea, făcute probabil pe Google.

Buna dimineata dragii mei fraţi şi surori în Hristos, eu sunt dl Blair James, un creditor reputaţie, legitim şi acreditate de bani. Am bani împrumut pentru a creştini şi încredere în oameni vrednici care au nevoie de asistenţă financiară, la 3%, rata dobânzii. Ai un credit rău sau sunt în nevoie de bani pentru a plăti facturile? Lasă-mă să ia acest mediu pentru a vă informa că am asista beneficiarul de incredere ca voi fi bucuros să vă oferim o loan.Please scrie cu informaţiile de mai jos. Dupa ce răspuns, vă va fi trimis un formular de cerere de împrumut pentru a umple. (Nu există nici o verificare de credit, 100% garantat!) Sper ca va permite-mi să fie de serviciu la tine. Cu respect. Contactati-ne prin e-mail: (blair––-company@––-.com) cu informaţiile Reclamantă de mai jos:
Numele complet;
Ţara:
Sumei necesare;
Venitul lunar:

Ultimele articole

Articole recomandate

3 Comments

  1. No’ dara as vrea sa-i vad si eu pe prostii care pun botul la asa ceva . Atunci sa nu ne fie mila de ei ca au fost tepuiti pentru ca isi merita soarta ! :))

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.