Te voi avea – BMW Seria3 2011 cu Galerie Foto

M-am îmbolnăvit de supărare. Eu și probabil directorii de la Mercedes, Audi sau Lexus dar din motive diferite. BMW iar a făcut-o lată și mă pune să îmi refac calculele de viitor. Dacă nu aveam credite…
Toate gadget-urile, toate nebuniile de pe Seria5 și 7 au venit de data aceasta mai repede ca niciodată pe calul de povară al vânzărilor de la BMW. Eu sunt subiectiv când vine vorba despre Seria3. Am avut două exemplare și am fost la fel de fericit cu amândouă. Noul model ridică însă ștacheta la un nivel la care nu mă așteptam mai devreme de încă doi-trei ani. Dincolo de design-ul fără riscuri, studiat la milimetru astfel încât să fie perfect, noua Serie3 promite în sfârșit un hibrid pentru toamna 2012. Mașina electrică cel mai probabil vine din 2014.

Dar să revenim la prezent. Head-up display, cutie de viteze cu 8 rapoarte, lane assist și cele încă o duzină de sisteme electronice nu și-au pus amprenta la greutate, deși mașina va fi mai spațioasă. Așadar vom regăsi pe dedesubt mai mult aluminiu, plastic și materiale compozite. Din păcate prețul crește. BMW nu face așadar rabat la marja de profit, semn că piața vestică poate. Noi le așteptăm la 12.000 de euro peste 4 ani, la mâna a doua. Până atunci am pus ochii pe un BMW 320d Touring din 2009. Dar mai aștept puțin, ca prețul să scadă cu cel puțin 10% o dată cu apariția noului model.

Un articol cu multe detalii tehnice, evident pe ProMotor.ro

Ultimele articole

Articole recomandate

20 Comments

  1. Clar ca opel ar fi cea mai ieftina varianta. din punctul meu de vedere nu doar o varianta ieftina ci si una fiabila. Fac parte din segmente de piata total diferite oricum. Ca si dealer ok de opel iti recomand sa consulti oferta celor de la union motors.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.