TE TUND! – Cu electrica la 56V și 420Wh!

Dacă ai avut ”inspirația” de a pune gazon pe majoritatea suprafeței curții tale, atunci știi că nu e de glumă cu el, mai ales când ai vreo 2000 de metri pătrați pe care trebuie să îi tunzi odată la câteva zile ca să arate ca în filme.

Am încercat o mulțime de mașini și roboți de tuns iarba, am plătit chiar și unul sau doi grădinari să se ocupe, care la un moment dat pur nu au mai răspuns la telefon. Am cheltuit prea mulți bani pe apă ca să îl ud, și tot nu am găsit soluția perfectă.

În plus, mi-am dat seama că și vecinii mei au intrat în aceeași capcană, și zgomotul mașinilor de tunsa iarba pe benzină este acum un strigăt de luptă la mine în cartier, în fiecare dimineață de sâmbătă. Că na, atunci are omul timp să se ocupe și de gazon.

Există însă soluții mai bune, mai eficiente și mai silențioase, iar astăzi am să îți prezint una dintre ele, o mașină de tuns iarba de la EGO. Probabil că nu ai auzit de ei, însă după cele câteva ore de când o am pe mână, acest monstru electric cu 56V și 420Wh, reușește să facă o treabă mai bună decât concurenții săi direcți pe benzină. Fără bătăi de cap cu combustibilul, fără întreținere pentru care ai nevoie de un minimum de cunoștințe de mecanică, fără zgomotul enervant al unui motor în doi timpi și desigur, fără poluare.

Gadget-urile din acest review sunt Ego Power LM2135E-SP și Ego Power ST1300E, o mașină de tuns iarba electrică și o motocoasă pentru finisaje, tot electrică. Ambele masini funcționează cu toate bateriile EGO (2.5 / 5 / 7.5 / 10 Ah). În pachet este inclusă bateria de 7.5 Ah, iar pe cea de 2.5 Ah am folosit-o pentru a testa în condiții ideale trimmerul, care este destul de greu de manevrat cu bateria de 7.5 Ah, care cantareste 3 kg. Doar bateriile împreună ajung la prețul de 550 de euro, jumătate din valoarea totală a pachetului, tocmai de aceea consider că acesta este un deal demn de luat în seamă.

Ultimele articole

Articole recomandate

1 Comment

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.