TE CUNOSC DE UNDEVA? – HONOR 4 MAGIC PRO & LITE

Familiaritatea este poate cel mai important aspect al oricărui gadget pe care ai pus mâna până acum. Acesta e de altfel și motivul principal pentru care design-ul unui smartphone de exemplu nu se schimbă radical de la o generație la alta, și nu mă refer aici la forma ecranului. Atunci când ai un produs de succes, vei face tot posibilul ca schimbările de design să fie minore.

Așa se întâmplă și cu Honor Magic 4 Pro și Honor Magic 4 Lite, două telefoane noi, care împrumută destul de mult din design-ul frățiorului mai mare, Huawei Mate 40 Pro. Sigur, companiile nu mai au o legătură între ele, de aceea Magic 4 Pro și Magic 4 Lite au liber la 5G și Android, și pe asta se și bazează.

Am descoperit însă câteva lucruri interesante la cele două telefoane, pe lângă încărcare extrem de rapidă de 100W și respectiv 66W, atât pe cablu cât și pe wireless, cum că acele camere pe care le admiram acum ceva vreme, le regăsim și aici. Cel puțin prin partea de software și de procesare. Așadar, hai să vedem împreună ce au de oferit cele două telefoane, lansate anul acesta și în România.

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.