Categorie: GADGET

TAKEOVER! – UNBOXING & REVIEW – Maze Blade & Comet

Salutare și bine v-am regăsit! Eu sunt Radu, iar astăzi am preluat eu canalul lui George de YouTube. Așadar, dacă îți place unboxing-ul făcut de mine apasă pe butonul acela de like și lasă un comentariu. Mai vrei să mă vezi pe aici testând gadget-uri și telefoane?

Bun, pe masa de review am pus ce zace pe raftul meu de atâta vreme, un Maze Blade care la o scurtă căutare pe gearbest, se pare că nici nu se mai fabrică. Nu e nimic, am și versiunea mai nouă, Maze Comet.

La prima vedere par diferite, și sunt. Și chinezii trec rapid la ecrane cu raport 18:9 și la display-uri de calitate mai bună.  Ba chiar și la baterii mai mari. La interior însă, înafara stocării mai mari și a memoriei RAM de 4 GB de pe Maze Comet, sunt la fel. Același procesor, aceleași viteze de lucru, ba chiar și aceeași cameră foto.

160 de dolari înseamnă 600 de lei, iar pentru acești bani, nu mă așteptam să funcționeze atât de fluid și să se vadă atât de bine pe display. Sigur, camera nu este strălucită, este acolo mai mult de nevoie, însă un alt lucru care m-a impresionat este bateria. Cei 4000 mAh de pe Maze Comet îl duc liniștit la puțin peste două zile la o utilizare moderată. Adică nu stai toată ziua pe Facebook și nu te joci decât vreo zece minute pe zi.

Acum, să le recomand? Să nu le recomand? Asta este întrebarea! Dacă nu ai așteptări de la camera foto și nu găsești la 600 de lei o opțiune mai bună la noi, atunci da. Pe de altă parte dacă mai pui 300  și ceva de lei ajungi deja la un Nokia 6, sau un Huawei p9 Lite care au un design și o cameră semnificativ mai bune. La performanță vor fi similare, e drept.

Nu ezita să îmi lași un comentariu aici, pe blog. Atenție, comentariile sunt moderate, de aceea nu apar imediat, iar asta tocmai ca să am timp să îți răspund pe îndelete.