TABLETA PENTRU BĂRBAȚI ADEVĂRAȚI! – GETAC K120

Aceasta este o Super Mega Extra tabletă cu Super Mega Rezistență cu Super Procesor și Super Specificații.

O poți folosi pe șantier chiar și dacă ești un Dorel autentic ori un supraveghetor grăbit cu multe deadline-uri simultane. Sau operator de macara pe o platformă petrolieră. Există macarale pe o platformă petrolieră? Merge chiar și la duș când ai lucruri de făcut și nu te poți despărți de laptop. Atenție, la duș nu în cadă pentru că nu rezistă la submersie. E mai degrabă pentru când te prinde ploaia sau sunt accidente cu apă pe șantier.

O poți folosi chiar și la birou dacă ești o fire mai agitată și obișnuiești să dai cu pumnul în laptop sau monitor. Sau pur și simplu să te uiți la clipuri de YouTube în timp ce mănânci cartofi prăjiți cu ketchup și ești complet nepăsător. Nu încerca asta pe un laptop normal, ketchup-ul are mult zahăr. Poți să o folosești chiar și pe post de tocător ca să îți prepari un sandviș. Cred… Nu scrie în specificații, nu încercați asta acasă.

Design Super Mega Extreme Rugged – așa i-aș spune eu dacă aș fi un producător din China fără imaginație. Are toate porturile acoperite cu căpăcele cauciucate, un bumper rigid pe colțuri pentru a o proteja de șocuri. Are cea mai rigidă balama din lume pentru modulul de tastatură care, apropo, are și mâner. În plus, are conectică pentru aproape orice ți-ai dori vreodată. Gândește-te câte cabluri și dispozitive poți lega la el în același timp.

Pe tabletă – Rețea RJ45, USb 2.0, cititor SmartCard (folosite la securizare) USB 3.0, USB-C 3.1 și un SSD detașabil, pentru a fi folosit însă doar cu tableta. Dacă gen ai două tablete… cred, plus cititor microSD și slot de SIM pentru că are 4G. Și mufă de căști. Și HDMI. Pe tastatură – mufă VGA, HDMI, rețea, USB 2.0, port serial, cititor SD-uri, USB 3.0 și USB 2.0. Cum spuneam, o grămadă de porturi.

Ecranul este de 12.5 inci, touchscreen, poate fi folosit cu degetul, cu mănuși, cu creionul inclus, în funcție de cât de murdar ești pe mâini. Ecranul este TFT cu 1200 niți, extrem de vizibil în lumina soarelui, și da, este rezistent la șocuri și lovituri, stropi, ketchup

Apropo, are camere web, două la număr, pe o parte și pe cealaltă, și ambele sunt FullHD!!!! Adică mai bune chiar ca pe laptop-urile de gaming pe care le-am testat până acum, sau cele super super premium.

Din punct de vedere performanțe, nu stă rău deloc. Procesorul este un Intel i7-8550U, 2 GHz, 16 GB RAM, SSD 256 GB, plus cel extern pentru transport, capabil de un M.2.

Partea cu tastatura este foarte solidă, rezistentă, taste foarte bune de scris pe ele, notația groasă a literelor, extrem de responsive. La fel și touchpad-ul, sunt surprins. Mai avem un conector pe spate pentru docking station, dar 1este și asta o opțiune. Un minus ar fi că dock-ul cu tastatură nu are și el o baterie inclusă, ar fi fost util pentru echilibrarea lui și desigur pentru o autonomie și mai mare. Apropo de baterie, pe spatele tabletei sunt două baterii de 11V și 2200 mAh, care pot fi scoase în timp ce funcționează și schimbate. Nais!

Preț? După ce am trecut prin configuratorul de pe rugged.com am ajuns la aproape 5000 de euro… De la 8 la 16 GB RAM costă 360 de euro, tastatura costă 700 de euro… și tot așa. La noi în țară îl poți găsi la cei de la Elko.ro

Ultimele articole

Articole recomandate

2 Comments

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.