VIDEO Google Nexus 7. Aproape că merită!

Mică, mică, dar ridică! E o vorbă pe la noi. Doar că e mică, totuși. Ca o puștoaică dusă prea mult pe la sală până a ajuns să arate ca un Mister Olympia pitic. Exagerez desigur, dar ați prins ideea. Dacă ai nevoie de o androidă de forță la bani puțini, Google Nexus 7 ar putea fi perfectă. Dar nu e.

Nu îi lipsesc multe ca să fie un best-buy. Adică ideea este să nu suferi după 3G, deci mobilitate. Dar de ce să iei o tabletă mică dacă nu pentru mobilitate… ?! Jocurile rulează frumos dar filmele nu ar merita să se vadă și pe un televizor prin HDMI? Că procesorul grafic duce bine de tot.

Și totuși, Nexus e mai ieftin ca iPad mini și îl bate la rezoluție . 1280×800 vs 1024×768. Nu însă la viteza WiFi. iPad-ul știe inclusiv 5Ghz, are până la 64Gb pe bani exagerat de mulți și are chiar și o cameră pe spate de 5 Mpx. Ambele așteaptă versiunile celulare 3G în RO.

Și uite așa am sărit peste Kindle Fire, că oricum e ieftin dar semi-inutil la noi. Amazon l-a făcut să vândă pe el distracție wireless dar aici trăim în țara în care nimeni nu cumpără muzică și filme. Că doar dacă ai plătit netul, ai dreptul la orice.

Editare ulterioară: În clip am făcut o greșeală. Am spus inițial că Nexus7 nu are avea GPS. Am revenit apoi la 5:39 și am făcut mențiunea corectă că are. Cu scuzele de rigoare, nu am timp să editez ulterior majoritatea acestor review-uri așa că nici acesta nu va fi modificat.


Am testat upgrade-ul aici.

Prețuri la zi, aici.

Ultimele articole

Articole recomandate

129 Comments

  1. Draga George, te rog sa ma scuzi, dar te deranjez din nou cu problema de mai sus.Am cumparat SlimPort, l-am incercat pe un Nexus 7 2013, functioneaza perfect.Problema e ca pe Android 4.4.2 nu merge Flash Player, am incercat metoda de pe videotutorial.ro cea cu Dolphin Browser si tot nu merge.(incercand u film online de pe http://www.a-queens.ro).Exista vreo posibilitate de a face sa mearga flash playerul pe nexus 7 ?
    Cu stima george !

  2. Tocmai am primit cadou aceasta tableta si vreau sa va întreb daca rulează doua programe odată ? Adică sa ascult muzica pe radio You tube etc si sa citesc ceva ! Trebuie sa instalez ceva ? Mulțumesc anticipat !

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.