Super telefon de buget – Huawei Y6p

Și când spun de buget, e chiar accesibil, poate cel mai ieftin telefon testat anul acesta Huawei Y6p costă doar 600 de lei. Poate chiar mai puțin dacă îl găsești la vreo ofertă.

Nu strălucește la specificații, nu este pentru jocuri deși le rulează și pe acelea decent, însă are o cameră mai mult decât decentă și o baterie cât pentru două zile și jumătate. Este pentru cei mici, pentru părinți sau pentru bunici, pentru toți cei care nu vor decât internet și eventual două SIM-uri, autonomie mare și o cameră bună pentru poze prin grădină. Unde mai pui că e și frumușel, chiar și cu un capac din plicarbonat pe spate. Poți chiar să îi adaugi și mai multă stocare cu un card microSD pentru muzică sau seriale, ori să asculți direct de pe el Radio FM, fără să mai bagi căștile pe post de antenă. Depinde acum cât de bună e recepția în zona unde locuiești.

Acesta este Huawei Y6p, unul din telefoanele pe care probabil o să le găsești gratuit la abonament în următoarea perioadă iar mai jos se află review-ul lui.

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.