Suntem deja în viitor!℗

Îmi aduc aminte cu mare drag de emoțiile pe care le aveam înainte de primele mele emisiuni LIVE de la TV. Senzația aceea există și acum, și mă entuziasmez de fiecare dată când dau click pe butonul Go Live de pe YouTube. E la fel ca la TV doar că mai frumos. Sunt mai relaxat pentru că am contact direct cu oamenii care pun întrebări multe, și mintea mea aleargă în continuu ca să le răspund cât mai bine tuturor.

Da, îmi pare rău de fiecare dată că nu am reușit să răspund nici măcar la 15% din întrebările de pe chat. De aceea o fac din nou, și din nou, și din nou.

Trăim într-o eră în care printr-un singur buton poți împărtăși cu sute, mii sau chiar sute de mii de oameni din toată lumea ce experiență trăiești tu în acel moment. LIVE-urile sunt cea mai bună metodă de a comunica instant cu oamenii și de aceea le apreciez atât de mult. La fel apreciez orice fel de comunicare sau transfer de bunuri care se întâmplă instant.

Cred cu tărie că orice fel de comunicare ar trebui să fie gratuită, și că trebuie să plătim pentru o calitate mai ridicată a acesteia. E valabil și pentru LIVE-uri dar și pentru rapiditatea cu care cineva îți aduce un colet la ușă. Sigur, vrei livrare gratuită, poți aștepta câteva zile pentru că acel colet nu este prioritar. Dacă vrei produsul astăzi plătești o taxă.

Ce nu mi se pare normal este să taxezi serviciul în sine, în momentul în care există mulți alții pe piață care o fac gratuit. Da, aici mă refer la bănci și știu că voi atinge o coardă sensibilă. Tocmai de aceea mă orientez către servicii care fac același lucru, înlesnesc transferurile de bani, o fac repede și mai sunt și gratuite.

Acum mai bine de un an vorbeam tot despre TransferGo și îți povesteam cum trimiți bani în altă țară în doar 30 de minute. Îți spuneam cum timpul înseamnă bani, și că aș fi dispus și atunci să plătesc ca aceste transferuri să se efectueze mai repede. Ei bine, tot TransferGo a renunțat de tot la comisioanele sale și acum poți transfera bani, întreaga lume fără nici un fel de comision. Atenție, este vorba de transferurile inter-bancare, care oricum se procesează mai repede decât în cazul băncilor clasice, dar care vor dura câteva zile până sunt efectuate. Totuși, dacă ai o sumă mai mare de bani de transferat, și vrei să eviți orice fel de comision, e cea mai bună soluție.

„Într-o societate globală, utilizatorii ar trebui să poată transfera bani internațional prietenilor sau familiei așa cum o pot face de acasă, adică fără a plăti un comision”, a declarat Daumantas Dvilinskas, fondator și CEO TransferGo. Și el este de aceeași părere, și mă bucur că gândește așa. De cele mai multe ori transferurile de bani între membrii familiei, prieteni sau cunoștințe nu se face de complezență. Pentru că trebuie. Ci pentru că respectivii chiar au nevoie de acei bani, și în 99% din cazuri cât mai repede posibil. Pentru asta există o mică taxă de 15 lei, și mi se pare normal.

În plus se lasă și cu premii, inviți pe cineva, și tu și el primiți câte 10 lire. Plus alte premii mai consistente despre care poți afla de aici: TransferGo

 

Ultimele articole

Articole recomandate

2 Comments

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.