Categorie: General

Dă-le bip să te sune înapoi. Cum faci să iei cei 10 Gb de trafic la Cartela Vodafone? (P)

urs2

Vorbitul la telefon a ajuns mai ieftin decât apa de la robinet. Diferența este că apa o mai oprim din respect pentru natură și pe motiv de apometru. La telefon este altceva. Într-un pachet fix poți vorbi deja aproape nelimitat cu oricine. Ofertele cu mii de minute înseamna la fel de nelimitat pentru mine deoarece eu nu am timp să stau la telefon cu orele în fiecare. Încerc să fiu eficient și să dau un răspuns rapid atunci când sunt sunat. Dar de internet am sigur nevoie oricând însă nu mă așteptam să pot căpăta până la 10 Gb pe o cartelă preplătită de Vodafone.

Adică, vorbesti la telefon si primesti net​. ​ ​Pontul e sa te sune​ ​prieteni din alte retele, cu atat primesti mai mult net gratuit. Hai să vedem mai exact metoda.

1. Daca esti utilizator de cartela Vodafone​ ​si activezi aceasta optiune, cand te suna cineva din Vodafone, castigi 1 MB/ minut.

2. Daca esti pe Vodafone si te suna cineva din alta retea, primesti 10 MB/ minut.

3. Pe lângă net, primești și credit pentru un telefon sau accesorii gratuite.

Ce mi se pare și mai tare este că pot câștiga net și cei din alte rețele. Pentru a acumula traficul de date, clientul altei retelei de telefonie mobila trebuie sa se inregistreze cu numarul lui din acea retea, prin SMS la numarul 0722101010, direct pe www.vodafone.ro sau in aplicatia MyVodafone. Numarului sau din reteaua respectiva i se asociaza un numar de Cartela Vodafone pe care va primi bonusurile. Numarul asociat poate fi un numar deja existent (pe care il ai prin casa sau o cartela Vodafone nefolosita) sau un numar nou, ce poate fi obtinut gratuit, la cerere, in reteaua de magazine Vodafone si/sau a partenerilor sau prin curier, prin completarea adresei de livrare pe site.

BONUS​ – ​Toti utilizatorii primesc, in plus, in momentul inscrierii in campanie, un bonus de 5 GB valabil 15 zile. Cred că mă duc și îmi reactivez SIM-ul de Vodafone chiar acum.

Toate detaliile despre campanie sunt aici – “Gratis la Cartela. Primesti si NET si TELEFON. Cand te suna prietenii”.

Mai multe informatii: www.vodafone.ro/cartela/