Dă-le bip să te sune înapoi. Cum faci să iei cei 10 Gb de trafic la Cartela Vodafone? (P)

urs2

Vorbitul la telefon a ajuns mai ieftin decât apa de la robinet. Diferența este că apa o mai oprim din respect pentru natură și pe motiv de apometru. La telefon este altceva. Într-un pachet fix poți vorbi deja aproape nelimitat cu oricine. Ofertele cu mii de minute înseamna la fel de nelimitat pentru mine deoarece eu nu am timp să stau la telefon cu orele în fiecare. Încerc să fiu eficient și să dau un răspuns rapid atunci când sunt sunat. Dar de internet am sigur nevoie oricând însă nu mă așteptam să pot căpăta până la 10 Gb pe o cartelă preplătită de Vodafone.

Adică, vorbesti la telefon si primesti net​. ​ ​Pontul e sa te sune​ ​prieteni din alte retele, cu atat primesti mai mult net gratuit. Hai să vedem mai exact metoda.

1. Daca esti utilizator de cartela Vodafone​ ​si activezi aceasta optiune, cand te suna cineva din Vodafone, castigi 1 MB/ minut.

2. Daca esti pe Vodafone si te suna cineva din alta retea, primesti 10 MB/ minut.

3. Pe lângă net, primești și credit pentru un telefon sau accesorii gratuite.

Ce mi se pare și mai tare este că pot câștiga net și cei din alte rețele. Pentru a acumula traficul de date, clientul altei retelei de telefonie mobila trebuie sa se inregistreze cu numarul lui din acea retea, prin SMS la numarul 0722101010, direct pe www.vodafone.ro sau in aplicatia MyVodafone. Numarului sau din reteaua respectiva i se asociaza un numar de Cartela Vodafone pe care va primi bonusurile. Numarul asociat poate fi un numar deja existent (pe care il ai prin casa sau o cartela Vodafone nefolosita) sau un numar nou, ce poate fi obtinut gratuit, la cerere, in reteaua de magazine Vodafone si/sau a partenerilor sau prin curier, prin completarea adresei de livrare pe site.

BONUS​ – ​Toti utilizatorii primesc, in plus, in momentul inscrierii in campanie, un bonus de 5 GB valabil 15 zile. Cred că mă duc și îmi reactivez SIM-ul de Vodafone chiar acum.

Toate detaliile despre campanie sunt aici – “Gratis la Cartela. Primesti si NET si TELEFON. Cand te suna prietenii”.

Mai multe informatii: www.vodafone.ro/cartela/

Ultimele articole

Articole recomandate

4 Comments

  1. Da e misto cu cei 10GB si pt mn mai bun ca am abonament la Digi cu minute nelimitate, am si o cartela de Vodafone… pe care seara o las activata intre ele si uite cum mi’am mai luat cei 10GB ;)

  2. Datorita unor probleme, in trei zile pe numarul vodafone am primit peste 480 de minute din alte retele si peste 350 din vodafone. Telefonul pe care am primit apelurile nu are internet, fiind un nokia mai vechi.Astazi,28.11.2015, trimis mesaj la 2777 pentru a verifica cantitatea de internet primit si, surpriza, 3,516 mb de internet,care se vor aloca pe 06.12. Faceti si dvs. un calcul si vedeti unde sunt cei 10mb de apel din alta retea inmultit cu 480 minute plus cei 350 mb pt.apeluri din vodafone.Ar fi trebuit sa fie in mod normal peste 5,100 mb internet. Cred ca in loc de vodafone, ar trebui numiti hotafone. La rel clienti mi-au spus ca e posibil sa nu se fi actualizat,bla,bla, bla, sa fim seriosi, nu s-a actualizat dupa 3 zile?Oricum, cred ca ma voi adresa OPC , deoarece consider ca e vorba de furt pe fata sau reclama mincinoasa.

  3. Sincer am o experienta foarte proasta cu vodafone. Langa Bucuresti, jud. Ilfov, ma chinuiesc sa am semnal 2g, abia vb la tel. Ce sa mai vorbim de 4 g, inainte de toate Vodafone ar trebui sa-si respecte mai mult clientii pt ca suntem tratati cu bataie de joc. Acoperirea semnalului gsm vodafone este PRAF! Degeaba ofera ei nu stiu cate beneficii daca nu ma pot folosi de ele. Telekom le da clasa in privinta semnalului!

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.