STATII CB CU PUȚIN FÂSS CÂSS – TEST DE 10 KM

Știu că mulți dintre voi nu au nevoie de o stație de emisie recepție, însă știu și că atunci când eram mici cu toții ne doream una. Măcar de jucărie. Vedeam aparatul acela în mașină la șoferii de cursă lungă și ne întrebam cum ar fi să vorbim unul cu celălalt pe ele, și să nu le mai blocăm telefoanele părinților :)

Apoi am ajuns șoferi, iar familia avea întotdeauna de suferit atunci când călătorea cu noi, pentru că noi stăteam doar ”pe frecvențe” ca să aflăm cum e traficul. Ei bine, aceste stații încă mai sunt folosite de șoferii de cursă lungă din câteva motive. Sunt fiabile și nu depind de conexiunea la internet. Informațiile legate de trafic sau de vreme vin aproape instant și sunt corecte, nu prea fac mișto soferii unii de alții, cel puțin nu cu informațiile. Îți pot ține de urât la drum lung când conduci singur și nu îți distrag atenția prea mult de la condus. Mai ales dacă folosești o cască pentru ele.

Stațiile din clipul de mai jos sunt exact ce trebuie pentru începători sau chiar pentru avansați. Sunt accesibile ca preț, sunt mici și extrem de mici, ușor de conectat și instalat, și promit că nu mai au zgomotul specific de emisie-recepție. Cel puțin în zonele cu semnal bun de la un șofer la altul. Nu este așa predominant, e drept, iar testul nostru a fost la extrem. Zece kilometri de betoane și mii de mașini la oră de vârf în trafic.

Stațiile le găsești aici: PNI HP 7110, PNI HP 6500, PNI HP 62 Iar dacă folosești codul PNI10, ai reducere de 10%, doar pentru voi!

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.