Categorie: Editorial

Ştampula… Ăăă.. Ştampila!

“Excrement occurs!” Cum ar spune mormonii!! Am făcut caca pe covorul din sufrageriile a milioane de români ofensaţi de mirosul ne-pământean.

Am spus “ştampula” pe post, în direct la ştiri.

Un cuvânt care te duce şi pe tine cu gândul la… Daaaaaa. Numai la asta te gândeşti…. Că de aia ţi-o bagi toată ziua la muncă, acasă ,la munte, la mare sau în orice împrejurare, chiar şi pe drum spre biserică după ce ai călcat într-un mare rahat de câine extracomunitar. Indiferent dacă eşti bărbat, femeie sau şcolar de nota zece. Noi nu suntem pudici. Noi ne-o băgăm peste tot. Vorba aia! Ce “ştampula” mea!

Nu înjur din 3 în 3 fraze, dar o fac cu sete când sunt călcat pe nervi. Şi sunt fan “Paraziţii”. “Ştampulă… Singurul cuvânt care te umple-n gură…” Uite o adaptare pe loc! Acum iar te-ai gândit la prostii. Când de fapt eu mă gândesc la vocala “U”, care îţi umflă obrajii într-un jet de aer care degajă toată energia negativă din trupşorul tău istovit de chinurile vieţii. Ţi-ai băgat-o în mă-sa, tacsu’, în dreacu… Când de fapt pun pariu că ţii la ea ca la bijuteriile coroanei. Şi îţi garantez că nu ai vrea să ştii ce înseamnă cu adevărat să te “doară în ştampulă”. O răceala banală a uretrei îţi taie garantat cheful de glume din astea. Vorbesc din experienţă. E valabil şi pentru o vânătaie în cot. Deşi cotul nu mai este la modă…

Nu era de râs/jenant dacă nu o spuneam pe post. Chiar m-ai fi aprobat dacă o puneam într-o conversaţie în care să ne-o băgăm în situaţia economică, vreme, politicieni. În faţa camerei, corespondentul de televiziune trebuie să “transpire” elocinţă, ortodoxism, inteligenţă şi dicţie perfectă ca să se ridice la nivelul tău şi să îţi confirme că educaţia ta de aristocrat este tratată cu respect, de la egal la egal.

În final vreau să le mulţumesc tuturor celor care s-au sesizat şi m-au căutat să mă anunţe că am spus “ştampula” pe post. Cine ştie? Poate nu am fost eu acolo când s-a întâmplat, poate nu eram în toate minţile. Vă confirm că m-am auzit spunând-o. Ca să nu mai aibă nimeni dubii.

Da, am greşit! De aceea nu am fost penalizat şi nici premiat pentru audienţa atrasă pe bază de “ştampulă” de către şefi. Nici nu mă aşteptam. Aşa este normal. Aşa că nu vă mai obosiţi să îmi aduceţi aminte de la adăpostul anonimităţii că am spus “ştampulă”. Iar pentru cei care cred că apariţia la amicii “Cârcotaşi” este o pedeapsă, am un singur mesaj: “Ignoranţa produce profit în România!”

Iar după ce vă trece, intraţi pentru cură de obscenitate cu adevărat savuroasă pe www.futezatorii.ro . Da, sunt fan şi citesc porcăriile alea.