Şpaclu, forfecuţă, ciocan

Aşa arată lada cu obiecte confiscate la filtrul de metale din Aeroportul Otopeni. Am deschis eu lista obiectelor neobişnuite pe care ai putea dori să le iei în bagajul de mână atunci când călătoreşti cu avionul.

. Tu ce ai mai observat?

Ultimele articole

Articolul precedent
Articolul următor

Articole recomandate

9 Comments

 1. Poveste adevarata: fratele meu si cumnata mea au fost insotitori de zbor pt o companie aeriana din USA. Au renuntat la aceasta slujba in 2001 sau 2002, dupa 11 Septembrie. Acum vreo 2 ani s-au imbarcat ca si pasageri intr-un avion. La intrare au fost controlati meticulos si li s-au confiscat un spray cu gel de ras, mic, de cca. 200 ml., perfect legal pt bagajul de mana si inca o chestie, nu mai retin exact care anume, nici nu prea conteaza.

  La bordul avionului s-a servit cina. Stupefactie pe fețele amândurora: li s-au dat tacâmuri din METAL!!! Au rămas înmărmuriți.

  Eu la rândul meu am trecut de multe ori de filtrele din aeroporturi cu fel de fel de obiecte interzise prin regulamentele lor.

 2. Mai asta, cu primul post de ce te semnezi cu siteul tau de piese auto sa iti faci reclama?
  Fii sigur ca pana maine e sters postul tau in caz ca Buhnici nu a dat drumu la reclama libera pe blogg

 3. Amandoi stim ca nu poti (tehnic vorbind) sa-mi dai BAN. Dar nu-i problema, nu am sa mai semnez cu site-ul. Am observat cum este regulamentar. Nu am stiut ca incalc vreo regula, mai exact un regulament. ;)

  Nu ma deranjeaza catusi de putin o regula pe care fiecare si-o impune dupa bunul plac pe propriul site, si am s-o respect cu strictete (in limitele „aratate” de tine), dar nici nu pot sa stau cu mainile-n san cand ii vad pe unii cum ii f*#@ grija de altii. Mai ales ca tu nu semnalasei nimic.

 4. aeroportul Otopeni, chiar daca nu va vine sa credeti, este printre cel mai sigur din Europa!!! Fratele meu lucreaza acolo si au descoperit foarte multe obiecte letale pe care alti SRI-isti din alte aeroporturi nu le au detectat!

 5. Nu am nimic impotriva aeroportului otopeni insa sa fim seriosi…cei care se gandesc* la acte de terorism prefera sa aleaga o zona ceva mai importanta …Anglia ,Germania , Franta si dupa cum stim America…

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.